Επιλογή Σελίδας

Παρότι προηγήθηκε με τον Ζγκούρι στο 30′, ο Αιγινιακός δεν άντεξε στο Μενίδι, γνωρίζοντας την ήττα από τον τοπικό Αχαρναϊκό με 3-1, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League, και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Τζέφερσον στο 34′ και “καθάρισαν” με δυο γκολ του Ντάγκρα μέσα σε τέσσερα λεπτά, στο 68′ και στο 71′. Ο Αιγινιακός ήταν για άλλη μα φορά…πρωταγωνιστής στο “ίδιο έργο”, έχοντας καλή απόδοση σε ένα παιχνίδι, μπαίνοντας μπροστά στο σκορ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά μένοντας στο φινάλε με άδεια χέρια…

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Ο Ζγκούρι έκανε το σουτ από μακριά και διαγώνια, η μπάλα έφυγε αρκετά άστοχα από τα “καρέ” του Αχαρναϊκού.
21′ Ο Πατράλης έκανε τη σέντρα, ο Πασαλίδης έπιασε το “ψαλιδάκι”, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
29′ Σε αντεπίθεση για τον Αιγινιακό, ο Μπουρντουτζάν ολιγώρησε με αποτέλεσμα να μην προβληματιστούν οι αμυντικοί του Αχαρναϊκού.
30′ ΓΚΟΛ! 0-1: Κάθετη μπαλιά του Ζούρκου για τον Ζγκούρι, ο οποίος νίκησε τον Ψύχο σε τετ α τετ με πλασέ και έκανε το 0-1 για τον Αιγινιακό.
34′ ΓΚΟΛ! 1-1: Σε μαρκάρισμα του Τσολακίδη στον Ντάγκρα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αχαρναϊκού. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τζέφερσον.
38′ Σουτ του Ζούρκου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της ομάδας του Μενιδίου, όμως ο Σωτηράκος έδιωξε σωτήρια.
42′ Ο Πατράλης έβγαλε τον Μπουρντουτζάν στην πλάτη της άμυνας του Αχαρναϊκού, αλλά το σουτ του Ρουμάνου έφυγε άουτ.
58′ Σουτ του Τζέφερσον, σε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, δεν προβληματίστηκε ο Καραγκιόζης.
62′ Κάθετη πάσα του Ζούρκου στην πλάτη της μενιδιάτικης άμυνας, έδιωξε ο Ψύχος προ του Μπουρνουτζάν.
68′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από ατομική ενέργεια, ο Πλαβούκος έδωσε στον Ντάγκρα, ο οποίος με ωραίο πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1.
71′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Τσεμπερίδης εκτέλεση το φάουλ, ο Καραντασιάδης γύρισε στον Ντάγκρα με το κεφάλι, κι ο τελευταίος δε δυσκολεύτηκε σε κενό τέρμα να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 3-1.
79′ Σουτ του Γιαζιτζόγλου, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ψύχος.
82′ Εκτέλεση φάουλ του Ζούρκου, έδιωξε σε κόρνερ ο Ψύχος.
83′ Σουτ του Γκατζολάρι από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Τσαγκαράκης από τα Χανιά με βοηθούς τους Σινιοράκη (Χανίων) και Χαραλαμπόπουλο (Αρκαδίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τσεμπερίδης και Τζέφερσον του Αχαρναϊκού και οι Πασαλίδης, Μπουρντουζάν και Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αχαρναϊκός (Κόστιτς):
Ψύχος, Σωτηράκος, Λύρας (58′ Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (68′ Μεζίνι), Ντάγκρας, Αναστασίου, Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.
Αιγινιακός (Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (74′ Γκατζολάρι), Ζούρκος, Ζγκούρη, Σκραπάρας (78′ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν (67′ Φασίδης).

πληροφορίες από το flnews

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This