Επιλογή Σελίδας

Γιάννης Βλάχος (προπονητής Αιγινιακού): «Για μας το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο μέρος, εκεί όπου σταθήκαμε αρκετά καλά στο γήπεδο. Δημιουργήσαμε φάσεις, πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε τις φάσεις για να σκοράρουμε τουλάχιστον μία φορά ακόμα. Μία ιδιαίτερη στιγμή, αυτή του πέναλτι έγινε το 2­2′. Αν και δεν είμαι σίγουρος 100% ότι ήταν πέναλτι. Η ομάδα έχει συγκεκριμένο θέμα. Έχει δεχθεί το 70% των γκολ στο δεύτερο μέρος. Κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα. Υπήρχαν στιγμές που ο αντίπαλος στο δεύτερο μέρος έδειξε μία ταχύτητα πιο πάνω από εμάς. Το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και αυτό μας προβληματίζει, σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα του δευτέρου μέρους».

Μίλος Κόστιτς (προπονητής Αχαρναϊκού): «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους. Σε μία δύσκολη εποχή για την ομάδα μας, η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Είναι πολύ σημαντική για όλους και στο ψυχολογικό κομμάτι. Εμείς ήμασταν πολύ νευρικοί. Υπήρχε πολύ άγχος, γιατί η διαφορά μας με τον αντίπαλο ήταν μόλις πέντε βαθμοί και θα μπορούσε ο Αιγινιακός να μας δημιουργήσει προβλήματα. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτά τα νέα παιδιά. Στο δεύτερος μέρος δείξαμε χαρακτήρα, βγάλαμε πάθος κα καταφέραμε να νικήσουμε τον αντίπαλο σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Πρώτη φορά μετά από συνεχόμενα ματς με άσχημα αποτελέσματα πήραμε τη νίκη και πετύχαμε τρία γκολ. Ελπίζω ότι οι τρεις αυτοί πόντοι θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια, να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση, να διώξουν την κακή ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα. Ελπίζω να γίνει κάτι στο θέμα του γηπέδου και να μας βοηθήσουν».

Βασίλης Λιόλιος (ποδοσφαιριστής Αιγινιακού): «Είχαμε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Κρατάμε μόνο τα πρώτα 20 λεπτά, όταν και είχαμε κατοχή και καλή εικόνα στον κακό αγωνιστικό χώρο. Στην συνέχεια το ματς δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και μετά το 60’ δεχόμαστε συνέχεια γκολ.
Θα ανακάμψουμε. Είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας».

Δημήτρης Ντάγκρας (ποδοσφαιριστής Αχαρναϊκού): «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας που μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Μπήκαμε νευρικά στο γήπεδο, είχαμε άγχος, το γήπεδο δεν μας βοηθάει, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Στα πρώτα 20 λεπτά ο αντίπαλος μας πίεσε και πέτυχε το γκολ. Εμείς αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, κυριαρχήσαμε, πιέσαμε και πετύχαμε τρία γκολ που μας έδωσαν τη νίκη».

πηγή: flnews.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This