Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα Πιερικός – Απόλλων Λάρισας, ο οποίος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παρών έδωσαν οι δυο προπονητές Σάκης Θεοδοσιάδης του Απόλλωνα Λάρισας και Μιχάλης Ζιώγας, του Πιερικού καθώς και οι ποδοσφαιριστές Θοδωρής Παπαδόπουλος και Βασίλης Μάρκου που εκπροσώπησαν τους φιλοξενούμενους και τους γηπεδούχους, αντίστοιχα.

Σάκης Θεοδοσιάδης (προπονητής Απόλλωνα Λάρισας): “Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, σωστή τακτικά, ενώ και οι αγωνιστικός χώρος θα μας δημιουργούσε προβλήματα γιατί είμαστε ομάδα με ποιότητα και θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν είναι δικαιολογία, βέβαια. Όταν δε βάζεις γκολ, δε μπορείς να κερδίσεις.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Ελπίζω να ξεπεράσουν γρήγορα τα προβλήματά τους ο Μηνάς και ο Σαχινίδης.
Υπάρχουν άλλα έντεκα παιχνίδια. Περιμένω την αντίδραση της ομάδας μου στο επόμενο ματς με την Πύδνα Κίτρους. Εύχομαι τα καλύτερα στον Πιερικό”.

Μιχάλης Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): “Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάκη Θεοδοσιάδη για τα καλά του λόγια. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπήσουμε τον πρωτοπόρο του ομίλου. Συγχαρητήρια στους παίκτς μου. Σήμερα αγωνίστηκαν εννέα Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές. Δίπλα μου έχω ένα παιδί 17 ετών, το οποίο έπαιξε 80 λεπτά. Στόχος μου είναι να καθοδηγήσω αυτά τα παιδιά, τα οποία φοράνε μια βαριά φανέλα, τη φανέλα του Πιερικού.
Το γήπεδο αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα, ειδικά όταν παίζεις αντιμέτωπος με μια ομάδα όπως ο Απόλλων, με ποιοτικό ρόστερ. Το σημερινό αποτέλεσμα βάζει “φωτιά” στην κορυφή, όμως ο Απόλλων κρατάει την τύχη στα χέρια του”.

Θοδωρής Παπαδόπουλος (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα Λάρισας): “Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο βαρύ γήπεδο. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας αφήνει πικρία το τελικό αποτέλεσμα, πρέπει όμως να αντιδράσουμε στο επόμεν παιχνίδι με την Πύδνα και ξεκινάμε τη δουλειά από αύριο. Συγχαρητήρια στον Πιερικό”.

Βασίλης Μάρκου (ποδοσφαιριστής Πιερικού): “Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο και δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι σταθήκαμε καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα και θέλω να ευχαριστήσων τον προπονητή μου, Μιχάλη Ζιώγα και το συνεργάτη του,
Μιχάλη Μπίζιο για την ευκαιρία που μου έδωσαν”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This