Επιλογή Σελίδας

Το Facebook πρωτοπορεί και στα αθλητικά δρώμενα, καθώς, με την σύμφωνη γνώμη της Λα Λίγκα, θα μεταδίδει ζωντανά ορισμένους από τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος, μέχρι το τέλος της σεζόν!

Το Facebook είναι έτοιμο να κατακτήσει και τον αθλητικό κόσμο! Το κορυφαίο και πιο λαοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσηςθα μεταδίδει ζωντανά ποδοσφαιρικούς αγώνες, φέρνοντας μία νέα εποχή στις αθλητικές μεταδόσεις.

Όπως γνωστοποιήθηκε, μέσω της πλατφόρμας του Facebook, οι φίλοι του ισπανικού –και όχι μόνο- ποδοσφαίρου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά και δωρεάν αγώνες της Λα Λίγκα. Η διοργανώτρια αρχή έχει επιλέξει ορισμένους αγώνες της Παρασκευής, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι προς προβολή, μέσω της επίσημης σελίδας της Λα Λιγκα στο Facebook και μέσω της σελίδας της GolTV, εταιρείας που έχει αναλάβει εδώ και 13 χρόνια την μετάδοση των αγώνων του πρωταθλήματος.

Η αρχή έγινε την περασμένη Παρασκευή, όταν η Γρανάδα κέρδισε με 4-1 την Ρεάλ Μπέτις. Μία άκρως επιτυχημένη αρχή, με τον αγώνα να παρακολουθούν 370.000 μοναδικοί επισκέπτες! Η συνέχεια αναμένεται την ερχόμενη Παρασκεύη, με την Λας Πάλμας να φιλοξενεί τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Είναι φανερό πως η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του παγκόσμιου Ίντερνετ έχει βάλει στόχο την επέκτασή της στα αθλητικά δρώμενα. Η συνεργασία με ένα εκ των σημαντικότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αποτελεί εξαιρετικό εφαλτήριο για τον κολοσσό και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον και βεβαιότητα για κάτι ακόμα μεγαλύτερο.

Πηγή: Sport and Business

Pin It on Pinterest

Shares
Share This