Επιλογή Σελίδας

Εξέλιξη – “βόμβα” στον Α.Ο. Χανιά, καθώς στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης ο Σάκης Παπαβασιλείου ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι το αυριανό παιχνίδι στην Καλλιθέα θα είναι το τελευταίο στην τεχνική ηγεσία, έχοντας πάρει την απόφαση να αποχωρήσει!

Ο 40χρονος τεχνικός αναμένεται να παραιτηθεί από τη θέση στην οποία βρίσκεται αυτούς τους δύο μήνες και σίγουρα παρουσιάζουν ενδιαφέρον οι λόγοι τους οποίους θ’ αναφέρει για την απόφασή του αυτή. Πρόκειται για μια εξέλιξη που είναι πολύ άσχημη για το σύλλογο, αφού βάσει αποτελεσμάτων, ο Παπαβασιλείου κρίνεται ο πιο επιτυχημένος προπονητής για τον Α.Ο. Χανιά τα τελευταία χρόνια, μετρώντας συγκεκριμένα σε 8 ματς, 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και την ήττα από τον Απόλλωνα. Επίσης, όλο αυτό το διάστημα έδειξε πολύ ενωτικός και φιλικός προς τον κόσμο, που αν μη τι άλλο έδειξε να εκτιμά τα λόγια του και κυρίως τις ικανότητές του.

Τώρα, απομένει το τι θα συμβεί στον ΑΟΧ, που για μια ακόμη φορά -δυστυχώς- φαίνεται να εισέρχεται σε “φουρτούνες”. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το ματς απέναντι στην Καλλιθέα θα είναι το τελευταίο για τον Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

πηγή: athlitiko.gr

Pin It on Pinterest

Shares
Share This