Επιλογή Σελίδας

Παράπονα από τη συμπεριφορά της διαιτησίας όλη τη φετινή χρονιά απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, έχουν οι άνθρωποι της ομάδας. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, δε, έχουν καταλογιστεί τέσσερα πέναλτι υπέρ των αντιπάλων, χωρίς να υπάρχουν. 

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Πιερίας, Γιάννης Τρελλόπουλος, μιλώντας στο liganews.gr, εξήγησε την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Αχιλλέας, αλλά και τις αιτίες της πολεμικής. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα σωθεί, ό,τι και να κάνουν.

«Δεχόμαστε πόλεμο από το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Η διαιτησία φέτος είναι εναντίον μας σε κάθε παιχνίδι και δεν σέβονται τον ιδρώτα των παικτών μας. Όλα αυτά θεωρούμε ότι γίνονται επειδή δεν υποκύψαμε σε πιέσεις στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας και στηρίξαμε την παράταξη του Δημήτρη Ελευθεριάδη. Οι διαιτητές που ορίζονται στα παιχνίδια του Αχιλλέα είναι από Ενώσεις που ανήκουν στην αντίπαλη παράταξη, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ. Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι που κάθονται μέσα σε ένα γραφείο, να κλέβουν τον κόπο και τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών που παλεύουν μια εβδομάδα στις προπονήσεις και τα δίνουν όλα στους αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι μια ομάδα που φέτος ειδικά καινοτόμησε με την πρόσληψη της Ανθής Σαββίδου στην τεχνική ηγεσία, αλλά δεν ήταν η μόνη τολμηρή κίνηση.

«Από το καλοκαίρι φέτος ξεκινήσαμε τις καινοτομίες. Αρχικά, πήραμε το ρίσκο να αλλάξουμε όλη την ομάδα, και λόγω των δυσκολιών της εποχής, αλλά και για να αναδείξουμε νεαρά ταλέντα από την Πιερία. Φτιάξαμε ένα ρόστερ, στο οποίο υπάρχουν μόλις τέσσερις παίκτες πάνω από 22 ετών. Φιλοσοφία του συλλόγου μας και του Γιώργου Γαβρίδη είναι, όταν φεύγει ένας προπονητής, να δίνεται η ευκαιρία στον βοηθό του να αναλάβει. Όταν αποχώρησε ο Νίκος Θεοδοσιάδης από τον Αχιλλέα, δώσαμε την ευκαιρία στην Ανθή Σαββίδου να αναλάβει. Τα πήγε πολύ καλά, αλλά η δημοσιότητα που τράβηξε η παρουσία της στον πάγκο, θόλωσε κάπως τα νερά στην ομάδα. Οι νεαροί παίκτες δεν μπόρεσαν να τη διαχειριστούν σωστά και γι’ αυτό δεν ήρθαν τα αποτελέσματα, με τη διαιτησία βέβαια, να παίζει τον δικό της ρόλο σε αυτό», επισήμανε.

Τέλος ο Γιάννης Τρελλόπουλος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους πολεμούν τον Αχιλλέα: «Η ομάδα θα σωθεί, είτε το θέλουν είτε όχι. Δεν θα καταφέρουν να μας λυγίσουν. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος. Μόνο αν φύγει ο Γιώργος Γαβρίδης, θα μπορέσουν να μας νικήσουν. Αυτός πήρε την ομάδα από το Γ’ τοπικό και την έφτασε στη Γ’ Εθνική, με εξαιρετικές πορείες. Κι αν δε σέβονται τον κόπο της διοίκησης, να σεβαστούν τον ιδρώτα των νεαρών παικτών, που προσπαθούν να αναδειχτούν μέσα από τον Αχιλλέα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This