Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Απόψε διεξάγονται τρεις επαναληπτικές αναμετρήσεις για τη φάση των 32 ομάδων του Europa League, στη μια εκ των οποίων η St.Etienne υποδέχεται την Manchester United προσπαθώντας να πετύχει το θαύμα της ανατροπής του 3-0 της αναμέτρησης του Old Trafford.

AS Saint-Etienne – Manchester United FC     @ Stade Geoffroy-Guichard, St.Etienne
1ος Γύρος: 3-0  (15′ 75′ 88′-p. Ibrahimovic)

Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση βρίσκονται ο κόκκινοι διάβολοι μετά το προσωπικό κρεσέντο του Zlatan Ibrahimovic που πήρε από το χέρι την ομάδα του στην αναμέτρηση της προηγούμενης εβδομάδας και έχει μετατρέψει ουσιαστικά τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.
Από την άλλη, οι Stephanois προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ωστόσο στα τελευταία λεπτά το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις που δύσκολα πλέον αναστρέφεται. Απόψε θα προσπαθήσουν σε κάθε περίπτωση να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, όμως η πρόκριση μοιάζει ένα μικτό θαύμα βάσει της ποιότητας και της εικόνας των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Christophe Galtier είναι δυνατή εντός έδρας και οι φιλοξενούμενοι θα αγωνισθούν συντηρητικά σε ένα μάλλον διαδικαστικό 90λεπτο. Για τόσο μεγάλο σκορ πρώτου αγώνα, ο άσος είναι σε αρκετά υψηλές αποδόσεις. Δεν βλέπουμε να χάνουν οι γηπεδούχοι, αν και δεν μπορούν να πάρουν την πρόκριση…

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 de Finale)
19:00 AS Saint-Etienne – Manchester United FC 1X (1.74) 0-1 FT 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This