Επιλογή Σελίδας

Στο…ίδιο έργο θεατές ήταν για άλλη μια φορά όσοι βρέθηκαν στο “Γιάννης Παραλυκίδης” του Αιγινίου, όπου ο Αιγινιακός, παρότι ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον ΟΦΗ, έχασε 0-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Football League, και παρέμεινε με 12 βαθμούς στο -4 από τη σωτηρία, έχοντας μάλιστα και δυο παιχνίδια περισσότερα από την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει 16. Το παιχνίδι κρίθηκε από το εύστοχο πέναλτι του Χαντί στο 26′, σε μια παράβαση που υποδείχθηκε από τον Τίκα για χέρι του Παντεκίδη μετά από σέντρα του Μιλοσάβλιεφ. Ο ρέφερι από την Καρδίτσα όμως, δεν έκανε το ίδιο στο 76′ σε καθαρή ανατροπή του Ζγκούρι μέσα στην περιοχή των Κρητικών, “γυρίζοντας” τη φάση και δίνοντας φάουλ υπέρ του Αιγινιακού που είχε προηγηθεί. Παράλληλα, για ακόμη έναν αγώνα η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Αιγινιακού, με τον Ζούρκο να έχει δοκάρι στο 70′ και τον Σκραπάρα να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 47′, σε μια αναμέτρηση στην οποία, ο Αιγινιακός μετά το 20′-25′ όπου ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά, ισορρόπησε και ειδικά στο β’ μέρος είχε την υπεροχή, χωρίς να μπορέσει να τη μετουσιώσει τουλάχιστο σε ένα γκολ.

Το “φιλμ”΄του αγώνα
7′ Δυνατό σουτ του Πατράλη έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε ο Στρέζος.
8′ Ο Πάγκαλος ξέφυγε από την επιτήρηση του Τσολακίδη και από πλάγια θέση επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
24′ Ο Βιλοσάβλιεφ έβγαλε σέντρα, ο Χαντί έπιασε την κεφαλιά και ο Τόλιος απέκρουσε σωτήρια.
26′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σέντρα του Μιλοσάβλιεφ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Παντεκίδη και ο διαιτητής Τίκας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαντί που νίκησε τον Τόλιο κάνοντας το 0-1, παρότι ο έμπειρος πορτιέρε έπεσε σωστά.
47′ Μεγάλη ευκαιρία του Αιγινιακού να ισοφαρίσει με τον Πατράλη να βγάζει τετ α τετ τον Σκραπάρα με τον Στρέζο, όμως ο παίκτης του Αιγινιακού πλάσαρε άουτ, από το σημείο του πέναλτι.
63′ Ο Μήλιος σέντραρε από αριστερά, ο Ζούρκος έπιασε την κοντινή κεφαλιά αλλά ο Στρέζος μπλόκαρε.
66′ Σουτ του Ζγκούρι από πλάγια θέση, έδιωξε σωτήρια ο Στρέζος.
70′ Βολίδα του Ζούρκου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του ΟΦΗ.
76′ Ο διαιτητής Τίκας δεν υπέδειξε φάουλ πάνω στον Αντωνιάδη λίγο έξω από την περιοχή, η φάση συνεχίστηκε και ο Ζγκούρι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Καρδιτσιώτη διαιτητή να…γυρίζει τη φάση πίσω και να δείχνει το φάουλ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο (Ημαθίας) και Χαρίση (Γρεβενών).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Τσολακίδης και ο Τόλιος του Αιγινιακού και οι Χαντί, Όστοϊτς και Βουό του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παντεκίδης (46′ Ζγκούρι), Πατράλης, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (60′ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (80′ Παπαδόπουλος).
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (70′ Όστοϊτς), Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Χαντί, Πουρτουλίδης (67′ Μητρόπουλος), Πάγκαλος, Ράντι, Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This