Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δεν τα κατάφερε χθες, όπως ήταν αναμενόμενο,η St.Etienne κόντρα στην Manchester United γνωρίζοντας και δεύτερη ήττα αποχαιρετώντας τον φετινό θεσμό. Πλέον το βάρος πέφτει μόνο στη Lyon, μοναδική από τις γαλλικές ομάδες που συμμετέχει στο Europa League. Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση οι Lyonnais υποδέχονται την Alkmaar στη ρεβάνς του 4-1.

Olympique Lyonnais – AZ Alkmaar     @ Parc Olympique Lyonnais, Lyon

1ος Γύρος:  1-4 (68′-p. Jahanbakhsh / 26′ Tousart, 45+2′, 57′ Lacazette, 90+5′ Ferri)

Η ομάδα του Bruno Genesio παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή και αποτελεσματική στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση, επιτυγχάνοντας ουσιαστικά σκορ πρόκρισης και πλέον η αποψινή ρεβάνς αποτελεί τυπική διαδικασία. Αμφότερες οι δύο ομάδες βέβαια, θα έχουν το μυαλό τους και στο πρωτάθλημα που έχουν χάσει αρκετό έδαφος. Από τη μία η Lyon που έχει σχεδόν προκριθεί και σε αντίθετη μοίρα οι φιλοξενούμενοι, δεν αναμένεται να σπαταλήσουν τις δυνάμεις τους στο σημερινό 90λεπτο.
Αντικειμενικά οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, όμως ο άσος κρύβει παγίδες βάσει του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Δεδομένου ότι τους αρκεί η πρόκριση, είναι ρίσκο να πάμε σε σημείο γι’ αυτό το λόγο θα επιλέξουμε το σκοράρισμα των φιλοξενούμενων (εναλλακτικά και το goal/goal) σε ένα μάλλον ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητα 90λεπτο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League (1/16 de Finale)
22:05 Olympique Lyonnais – AZ Alkmaar AZ Alkmaar Over 0.5 Goals (1.65) 7-1 FT

.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This