Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αμείωτο συνεχίζεται το ενδιαφέρον στη Ligue 1, όπου απόψε ανοίγει την αυλαία της 27ης αγωνιστικής με δύο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε το σημερινό πρόγραμμα:

FC Nantes (13) – Dijon FCO (17)     @ Stade de la Beaujoire, Nantes
Προϊστορία:

2 – 1 – 1  (3/4 Under,  3/4 2-3 Goals)
Φόρμα:
[FCN εντός]  3-0-3  (5-12 γκολ),  4/6 Under,  5/6 NG
[DFCO εκτός]  1-2-3  (11-14 γκολ),  5/6 Over,  όλα GG

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση διεξάγεται στο Beaujoire με τη γηπεδούχο Nantes των δύο αγωνιστικών χωρίς ήττα να υποδέχεται τη Dijon που μετρά τρεις ήττες στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της. Οι γηπεδούχοι είναι η ομάδα με τη μικρότερη εντός έδρας βαθμολογική συγκομιδή και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση, ενώ αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι είναι η έκτη πιο παραγωγική ομάδα με την τέταρτη χειρότερη όμως άμυνα.

Συνεπώς, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ένα 90λεπτο ρυθμού στο οποίο θα επικρατήσει η ομάδα που θα επιβάλει το τέμπο της. Εμείς δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, που θα επιδιώξουν να κρατήσουν χαμηλά το σκορ (είναι ελάχιστα τα ματς που βρίσκουν πολλά γκολ) και θα επιλέξουμε το under με επιστροφή εάν σημειωθούν τρία γκολ.
.

OGC Nice (3) – Montpellier Herault (11)     @ Allianz Riviera, Nice
Προϊστορία:
11 – 5 – 4 (τελευταία 20ετία:  4-2-3,  5/9 Under,  5/9 NG)
Φόρμα:
[OGCN εντός]  4-2-0  (10-3 γκολ),  3/6 Over,  3/6 GG
[MHSC εκτός]  1-0-5  (5-11 γκολ),  3/6 Over,  4/6 NG

Αγωνιστικά Νέα – Εκτίμηση:
Η βραδυνή μας επίσκεψη είναι στην Κυανή Ακτή εκεί όπου οι γηπεδούχοι Aiglons δεν τα παρατούν, συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους προς την κορυφή και προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες θα επιδιώξουν να διευρύνουν το θετικό τους σερί μπροστά στο κοινό τους. Μοναδικό μελανό σημείο απόψε η ελλιπής επιθετική γραμμή ελλείψει του τιμωρημένου Balotelli και του τραυματία Plea.
Στον αντίποδα, η Montpellier των δύο διαδοχικών νικών ταξιδεύει στη δεύτερη (μετά το Πριγκιπάτο) πιο δυνατή φετινή έδρα με σκοπό να διατηρήσουν το αήττητο. Διαθέτουν την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση αλλά και τη χειρότερη άμυνα με περισσότερο από 2 γκολ μ.ο. παθητικό.

Παρά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί κόντρα σε μια ασταθή εκτός έδρας Montpellier. Συνηθίζουν να μπαίνουν δυνατά εντός έδρας και κάτι παρόμοιο αναμένουμε και σήμερα. Λόγω των ελλείψεων αλλά και των πολλών συνεχόμενων παιχνιδιών, αντί του άσου επιλέγουμε τη Nice να επικρατήσει σε τουλάχιστον ένα 45λεπτο.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (27e journee)

20:00 FC Nantes – Dijon FCO Under 3 Goals (1.50) 3-1 FT
21:45 OGC Nice – Montpellier HSC OGC Nice To Win Either Half (1.55) 0-1 HT / 2-1 FT



Pin It on Pinterest

Shares
Share This