Επιλογή Σελίδας

Με μια απουσία, αυτή του Κραγιόπουλου, θα παραταχθεί ο Πιερικός στην Εύβοια κόντρα στην Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας, για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (Σάββατο 13.30). Ο κεντρικός αμυντικός της κατερινιώτικης ομάδας συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες στο ισόπαλο 0-0 με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στο ευοϊκό σωματείο. Στα ευχάριστα για τον Μιχάλη Ζιώγα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Νίκου Λούγκου, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία και θα βρεθεί εκ νέου στη μεσαία γραμμή της ομάδας.
Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για την τεχνική ηγεσία με τους παίκτες οι οποίοι υπολογίζονται να είναι οι: Σοϊλεμέζογλου, Σαραηλίδης, Γαλανόπουλος, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Λούγκος, Παπαδόπουλος, Συμεωνίδης, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Κοκονόζι, Καρτσαμπάς, Τσιώμης, Σεχολάρι, Γελαδάρης, Μάρκου, Τριανταφύλλου και Ρέντι.
Ο Πιερικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τη γραμμή του υποβιβασμού (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στους δέκα βαθμούς), ενώ οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς, μιας και είναι μόλις στο +2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτητής θα είναι ο Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους Ακριβό και Καραγιάννη, όλοι τους από την ΕΠΣ Λάρισας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This