Επιλογή Σελίδας

Χωρίς τον τιμωρημένο Καρατζάογλου (εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του) και τον Μπενίσκο που ταλαιπωρείται από πυρετό, καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής, Κώστας Παπαδόπουλος. Η ομάδα της Σεβαστής υποδέχεται τους συμπολίτες, σε μια αναμέτρηση όπου η νίκη είναι “μονόδρομος” για να παραμείνει ζωντανός ο Διαγόρας στο “κόλπο” της ανόδου. Αν μάλιστα ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας δεν κερδίσει στο Κίτρος την Πύδνα, η ομάδα του Διαγόρα θα μειώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από την πρώτη θέση, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στους έξι βαθμούς. Το σημαντικότερο φυσικά για τον Κώστα Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές του είναι να φτάσουν στη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που “καίγεται” για βαθμούς και σε ένα παιχνίδι που έχει τις ιδιαιτερότητες κάθε τοπικού ντέρμπι.
Εκτός από τους Καρατζάογλου και Μπενίσκο, ο Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει και στον Τερζή, ο οποίος εξακουθεί να γυμνάζεται ατομικά, ενώ σε σχέση με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ιστιαία, εκτός έδρας, επανέρχονται οι Δεμηρτζόγλου και Τσαγκαράκης που εξέτισαν τις ποινές τους.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Παρασκευής χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή. Η βασική ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί θα γνωστοποιηθούν από τον Παπαδόπουλο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να δίνουν το παρών στο γήπεδο του Βατάν.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Λυμπούδης, με βοηθούς τους Κουφό και Φράπο, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This