Επιλογή Σελίδας

Ο Διαγόρας Σεβαστής ήταν ο νικητής στο πιερικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, καθώς επικράτησε 2-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την εντός έδρας ήττα της Πύδνας με 0-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας. Αντίθετα, ο Αχιλλέας παρέμεινε τελευταίος στο βαθμολογικό πίνακα, απέχοντας ωστόσο δυο βαθμούς από την γραμμή της σωτηρίας (ο Αστέρας Πετριτή έχει έναν αγώνα λιγότερο). “Όλα τα λεφτά” ήταν το β’ ημίχρονο, καθώς μετά από ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο με χαρακτηριστικό τη δύναμη και την απουσία φάσεων, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Σαμανίδη στο 50′ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Δεμηρτζόγλου στο 53′. Για την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, μείωσε ο Λαζαρίδης στο 90’+1′ με μακρινό σουτ. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ενημέρωση από τον Κυριάκο Καλπακίδη στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
46′ Σουτ του Μανίκα, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αλυσανδράτου.
48′ Σέντρα του Σαμανίδη από αριστερά, κεφαλιά του Γεωργίου από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε αρκετά ψηλά από την εστία των φιλοξενούμενων.
50′ ΓΚΟΛ! 1-0: Σέντρα του Σκλιοπίδη από δεξιά, κεφαλιά του Μίχου, έδιωξε ο τερματοφύλακας Κούζας με τον Σαμανίδη να παίρνει το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ να κάνει το 1-0.
53′ ΓΚΟΛ! 2-0: Φάουλ για τον Διαγόρα με τον Σκλιοπίδη να εκτελεί από δεξιά, κεφαλιά ο Δεμηρτζόγλου και 2-0 για τον Διαγόρα.
70′ Ο Μπενίσκος, αφύλακτος, έκανε το σουτ, απομάκρυνε όμως ο Κούζας.
76′ Δυνατό σουτ του Τάχου, έδιωξε ο Κούζας.
90’+1′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Λαζαρίδης είδε τον Αλυσανδράτο εκτός θέσης και με εκπληκτικό σουτ, περίπου 10-15 μέτρα έξω από την περιοχή, μείωσε σε 2-1.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Κουφό και Φράγιο από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Τάχος, Δημητρουλόπουλος (62′ Τσαγκαράκης), Δεμηρτζόγλου (82′ Κατσιαμήτας), Μίχος, Μπενίσκος, Γεωργίου (52′ Καράμπελας), Σαμανίδης.
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Πετρουζέλης, Σκέντος, Μανίκας, Τουλκερίδης (57′ Φωκαΐδης), Δερμίσης (72′ Καραμανώλας), Δημηνάς, Καμπερίδης (76′ Σιδηρόπουλος), Νάκας, Τοπάλι.



Pin It on Pinterest

Shares
Share This