Επιλογή Σελίδας

Ένα γκολ του Νικολέτου στο 5′ ήταν αρκετό να χαρίσει τη νίκη στην Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας απέναντι στον νεανικό Πιερικό, για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το “τρίποντο” αυτό χάρισε βαθιά βαθμολογική “ανάσα” στην ευβοϊκή ομάδα, η οποία απέχει πλέον έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Πιερικός διατηρήθηκε στο +10 από τον προτελευταίο Αστέρα Πετριτή, με το σύλλογο της Κέρκυρας να έχει βέβαια ένα παιχνίδι λιγότερο. Η ομάδα της Πιερίας αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές μιας και απουσίαζαν από το αρχικό σχήμα ο τιμωρημένος Κραγιόπουλος καθώς και οι Γελαδάρης, Μπαρούτας, Παπαδόπουλος και Σεχολάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της και θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους, με τον Πιερικό ουσιαστικά να μη γίνεται απειλητικός, εκτός από ένα σουτ του Μάρκου στο 67′.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Νικολέτος έκανε το σέντρα από τα αριστερά με τη μπάλα πρώτα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πιερικού και στη συνέχεια να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας της Κατερίνης.
32′ Ο Αλεξίου επιχείρησε το πλασέ έξω από την περιοχή, ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε.
45′ Σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Σοϊλεμέζογλου.
50′ Σουτ του Θόρια, η μπάλα έφυγε άουτ.
58′ Ο Σοϊλεμέζογλου μπλόκαρε το σουτ του Νικολέτου.
65′ Ο Νικολέτος βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου, ο Κολομπάκης όμως απομάκρυνε σωτήρια με προβολή.
67′ Σουτ του Μάρκου, απέκρουσε ο Μάλτζαρης.
72′ Ο Νικολέτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Πανάκης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πιερικού.

Διαιτητής ήταν ο Τσιτσανούδης με βοηθούς τους Ακρίβο και Παπαγιάννη (ΕΠΣ Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας (Λάκης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Θόρια (69′ Ηλιόπουλος), Γεωργιάδης (61′ Χαραλαμπίδης), Τσαούσης, Νικολέτος (82′ Φυσαράκης), Αλεξίου.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Ρέντι, Καρτσαμπάς, Γαλανόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (52′ Τριανταφύλλου), Λούγκος, Κοκονόζι, Μάρκου, Λαζόπουλος.

πληροφορίες από το dinataathlitika

Pin It on Pinterest

Shares
Share This