Επιλογή Σελίδας

Την…καρδάρα που “γέμιζε” τις προηγούμενες αγωνιστικής “έχυσε” η Πύδνα Κίτρους, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή, μένοντας πλέον οκτώ βαθμούς μακριά της. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Σάββας στο 39′, με τους φιλοξενούμενους να μετουσιώνουν έτσι την υπεροχή τους στο α’ ημίχρονο, απέναντι σε μια νευρική και αγχωμένη Πύδνα, ενώ το “συγκρότημα” του Γιώργου Χατζάρα, παρότι στο β’ ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο, δε μπόρεσε να φτάσει σε ένα γκολ, με το τελικό 0-1 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων. Ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε από τον Σάββα Αχλατλή στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 15.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα:
4′ Σέντρα του Ντόση από δεξιά, πετάχτηκε ο Κυπαρίσσης και έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα, αδύναμα, κατέληξε στα χέρια του Φιρινίδη.
16′ Ο Μανθάνο έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από κόντρα και έκανε το χλιαρό σουτ, για να μπλοκάρει ο Παπατολίκας.
24′ Ο Καμπέρης σέντραρε, όμως ο Διβανές που έγινε κάτοχος της μπάλας, έκανε περιττές ντρίμπλες,ε με αποτέλεσμα να απομακρύνει ο Καραγκούνης.
39′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Σάββας έπιασε “βολίδα” έξω από την περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Παπατολίκα κάνοντας το Πύδνα Κίτρους – Απόλλων Λάρισας 0-1.
52′ Ο Ντόσης απέφυγε τον Σάββα και έβγαλε σέντρα από αριστερά, με τον Πιαστόπουλο από το ύψος του πέναλτι να σουτάρει και τη μπάλα να χτυπάει σε σώματα αμυντικών και να απομακρύνεται.
58′ Ο Δήμας έβγαλε ωραία μπαλιά-τρύπα στον Ντόση, όμως αυτός έχασε το κοντρόλ με αποτέλεσμα να διώξει ο τερματοφύλακας Κουρδής.
63′ Ο Πιαστόπουλος έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Ν. Κυπαρίσση, ο οποίος διεκδίκησε την κατοχή με τον τερματοφύλακα Κουρδή, σε μια φάση στην οποία αν ο ποδοσφαιριστής της Πύδνας έπεφτε στο έδαφος, θα μπορούσε να υποδειχτεί πέναλτι.
65′ Πολύ καλή στιγμή για την Πύδνα με τον Παπαδημητρίου να βρίσκεται απέναντι από τον Κουρδή και να σουτάρει δυνατά, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα Λάρισας.
85′ Ο Παπαδημητρίου απέφυγε τον Ανδρέου, έπειτα από σέντρα του Καραγκούνη, και επιχείρησε το πλασέ, ομως ο Κουρδής έπεσε και μπλόκαρε κρατώντας το 0-1.
90’+2′ Ο Ιβανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάς με βοηθούς τους Δεμερτζή και Μίσκο (Πέλλας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης (46′ Πιαστόπουλος), Καθάριος (79′ Γ. Ιορδανίδης), Δήμας (63′ Παπαδημητρίου), Ν. Κυπαρίσσης, Ντόσης, Τσατσαρής.
Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (25′ λ.τ. Κουρδής), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ν. Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγροδήμος, Σκούπρας, Διβανές (69′ Ιβανίδης), Μανθάνο, Πέντα, Καμπέρης (75′ Συρράκος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This