Επιλογή Σελίδας

Δημήτρης Παπαγιαννούλης (βοηθός προπονητή Αχιλλέα Νεοκαισάρειας: “Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνισή τους. Σε κάθε παιχνίδι είμαστε και καλύτεροι από το προηγούμενο οπότε και αισιοδοξούμε για το μέλλον. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται με το θέμα της παραμονής για να κοιτάξουμε πιο ψηλά”.

Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Διαγόρα Σεβαστής): “Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έδειξαν σήμερα ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από τον αντίπαλο. Επιστρέψαμε στις εντός έδρας νίκες μετά από δύο αποτελέσματα. Αν μια ομάδα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, αυτή ήμασταν εμείς. Το σκορ στο β’ μέρος θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο καθώς μετά το 2-0 είχαμε τρεις ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο γκολ του αντιπάλου, από ένα λάθος δεχτήκαμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ. Αφιερώνουμε τη νίκη στο μεγαλομέτοχο, Γιάννη Συμεωνίδη. Από την πλευρά μου να ευχηθώ στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την παραμονή στη Γ’ Εθνική”.

Κωνσταντίνος Καραμανώλας (ποδοσφαιριστής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): “Ευχαριστώ και συγχαίρω τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά μας. Τα δώσαμε όλα σήμερα. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας για φέτος”.

Δημήτρης Σκλιοπίδης (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι. Δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά. Στο α’ μέρος κάναμε το λάθος να παρασυρθούμε στο ρυθμό του Αχιλλέα. Στο β’ μέρος μπήκαμε πιο αποφασισμένοι γι’ αυτό μπήκαν και τα γκολ. Πιέσαμε μπροστά και κερδίσαμε. Δεχτήκαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Μετράνε οι τρεις βαθμοί. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες δυο ημέρες, θα καθαρίσει το μυαλό μας και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι που έρχεται μέσα στην έδρα μας για να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς και να κοιτάμε τη συνέχεια με αισιοδοξία”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This