Επιλογή Σελίδας

Επιστροφή στις νίκες για τους “κυανέρυθρους”, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, να σημειώνει ο πρώτος τους σκόρερ στο πρωτάθλημα, ο Μακρυγιάννης, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9 παίχτες, λόγω αποβολής των Σιδέρη και Γεωργάκη.

Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες με τον διαιτητή να μοιράζει εύκολα τις κάρτες, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι. Να είναι αυτοί που ήθελαν περισσότερο το αποτέλεσμα και τελικά να το παίρνουν χάρη σε μια όμορφη συνεργασία του Περιστέρη με τον Μακρυγιάννη στο 43΄ λεπτό, με τον τελευταίο να χρίζεται σκόρερ σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις.

Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν ίδια με την πρώτη, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες, ενώ όταν έμεινα αρχικά με 10 και μετά με 9 παίχτες προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή σε κεφαλιά του Θέμελη σε σέντρα του Τάσου στο 76΄, ενώ προσπάθησαν να φέρουν και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Παπαλαζάρου (Ηπείρου), Τσάντας (Ηπείρου)

Τηλυκράτης (Ανδρέας Παντζιαράς):
Καραγκούνης, Ιασωνίδης, Τσελάι, Μπουρδούβαλης, Βασιλείου, Πολυχρονάκης, Ορφανός, Παπαδόπουλος (65’ Κοντογιάννης), Περιστέρης (60’ Καλογερής), Μακρυγιάννης (80’ Γεωργάκης), Σιδέρης
Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Νταλάκας): Βαρέλης, Τάσσος, Βασίλας, Λύτος, Σιδηρόπουλος, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης, Παππάς, Νταλάκας, Μπαλαδήμας (46’ Θεμελής)

 

πηγή: lefkadasportnews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This