Επιλογή Σελίδας

Εξαιρετική δουλεία γίνεται τον τελευταίο καιρό στην ΑΕ Καραϊσκάκης, που πάει από νίκη σε νίκη. Θύμα της αυτή τη βδομάδα ο Ρήγας Φεραίος, του οποίου επικράτησε με 3-0.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήθελε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων παιχνιδιών, καθώς μια νίκη θα την κράταγε ζωντανή στη μάχη της ανόδου, που πριν 4-5 αγωνιστικές έμοιαζε χαμένη. Έτσι και στο σημερινό ματς, μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο, και μόλις στο 2ο λεπτό, βρήκε το γκολ που έψαχνε, με έναν παίχτη που έχει δώσει πολλές λύσεις στο σκοράρισμα αν και μεσοαμυντικός. Συγκεκριμένα, ο Χαρτσιάς εκτέλεσε φάουλ, και ο Καραγιαννίδης βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν με το κεφάλι για να τη στείλει στα δίχτυα, για το 1-0. Η αρτινή ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας καθ’ όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τη φάση στην κόντρα, ή από στημένες μπάλες. Σε μία από αυτές, στο 8’, ο Γκίκα εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, όμως ο Ανδρούτσος παραχώρησε κόρνερ στη γωνία του, από το οποίο επωφελήθηκε ο Γκάγκας, όμως κόπηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς. Η ΑΕ Καραϊσκάκης απείλησε ξανά στο 23ο λεπτό, όταν το σουτ του Κόλλινς εξουδετέρωσε με δεύτερη προσπάθεια ο Παπαγιάννης. Στο 34’ και πάλι από προσπάθεια του Κόλλινς και σπάσιμο της μπάλας, ο Μαζιώτης δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση καθώς έπεσαν στα πόδια του οι αμυντικοί. Στο 39ο λεπτό, νέα φάση για τους γηπεδούχους, με τον Παπαγιάννη αυτή τη φορά να λέει εντυπωσιακά «όχι» σε σουτ του Βελέτη. Τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, μια ωραία κάθετη πάσα του Κόλλινς που έβγαλε σε θέση τετ α τετ το Γυφτοκώστα, ο οποίος οριακά δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φάση.

Στο δεύτερο μέρος, και με την είσοδο του Μπεκατώρου στο 51’, η επιθετική λειτουργία της αρτινής ομάδας εμφανίστηκε με άλλη πνοή. Στο 57ο λεπτό, ο Μπεκατώρος σούταρε με φάλτσο αναγκάζοντας τον Παπαγιάννη σε νέα δύσκολη επέμβαση. Στο επόμενο λεπτό, φάση μετά από ώρα για τους φιλοξενούμενους, με τον Κιπτίου να σεντράρει, και τον Γκίκα να σουτάρει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Μπεκατώρος με καταπληκτική ενέργεια άδειασε δύο αμυντικούς, έσπασε την μπάλα, όμως δε βρέθηκε κανείς στην πορεία της για να σκοράρει, ενώ στην επόμενη φάση από νέα σέντρα του Μπεκατώρου, ο Χαρτσιάς με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαγιάννη. Η πίεση της ΑΕ Καραϊσκάκης ευδοκίμησε τελικά στο 72ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας, και μετά από αλλεπάλληλα σουτ, και αποκρούσεις του Παπαγιάννη, η μπάλα έφτασε πλάγια στο Βελέτη, ο οποίος γύρισε την μπάλα παράλληλα, για να έρθει ο εκ των κορυφαίων της ομάδας, Κόλλινς, και με προβολή να γράψει το 2-0. Στο 80ο λεπτό από μία φάση για τις δύο ομάδες, με σουτ των Ντατίδη και Κιπτίου, να μην απειλούν ουσιαστικά. Το κερασάκι στην τούρτα για μια ακόμα χορταστική εμφάνιση για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ήρθε στις καθυστερήσεις. Χαρτσιάς, Ζυγκερίδης και Ντατίδης συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να τελειώνει τη φάση εύστοχα μέσα από την περιοχή, και να γράφει το τελικό 3-0, αφήνοντας γλυκιά γεύση σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, και σίγουρα σκορπώντας υποσχέσεις για το μέλλον αυτής της ομάδας, που ανέβηκε με τη νίκη αυτή στην τρίτη θέση, συγκατοικώντας με το Διαγόρα Σεβαστής.

Διαιτητής : Σταματελόπουλος (Ηπείρου)   Βοηθοί : Κοττορός (Ηπείρου)  – Λιόντος (Ηπείρου) 

ΑΕ Καραϊσκάκης (Θεoδοσιάδης) : Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας (78’ Ζυγκερίδης), Μαζιώτης (51’ λ.τρ. Μπεκατώρος), Βελέτης

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης) : Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουρατζέρης, Σπάθας, Γκάγκας, Μπόρας (61’ Τζουβάρας), Κιπτίου, Γεωργαντζής (80’ Γκαναβός), Χίσα (78’ Τσελέπης), Γκίκα, Σέττος

πηγή: artagoal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This