Επιλογή Σελίδας

Με πειστική εμφάνιση και εμφατικό σκορ,  ο Θεσπρωτός πήρε χθες ένα πολύτιμο τρίποντο , νικώντας με 4-0 τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στην Ηγουμενίτσα. Το “πλατανόφυλλο” κυριάρχησε των αντιπάλων του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το τελικό σκορ να φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.

Στο 34′ ο Λαγός εκτέλεσε φάουλ από αριστερά κι ο Νόνης με κεφαλιά άνοιξε το δρόμο του Θεσπρωτού προς τη σημαντική νίκη, με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο 64′ ήρθε το δεύτερο γκολ του Θεσπρωτού, με σκόρερ τον Μέμμο με έυστοχο πλασέ, μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Πέντσα. Εννέα λεπτά πριν τη λήξη ο Μέμμος σέντραρε, ο Μπλέτσας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μπίκας ήρθε από πίσω του και με νέα κεφαλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Τη θριαμβευτική επικράτηση του Θεσπρωτού ολοκλήρωσε στο 90′ ο Μπλέτσας με κοντινό πλασέ, μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Πολυχρονιάδη στη μικρή περιοχή.
H τρικαλινή ομάδα δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα του αγώνα και πέρα από ένα τετ-α-τετ του Γιαννούλα στα τελευταία λεπτά (το απέκρουσε ο Παππάς) δεν μπόρεσε να προκαλέσει την παραμικρή ανησυχία στους Θεσπρωτούς, με τους… λευκούς χθες γηπεδούχους να έχουν αρκετές ακόμα φάσεις για περισσότερα γκολ.
Θεσπρωτός (Μουρούτης): Παππάς, Ηλίας, Λαγός, Νόνης, Μυρσινιάς (57′ Πολυχρονιάδης), Πέντσας (76′ Μπλέτσας), Μέμμος (82ο Τσιουμτσιούδας), Γιάκος, Ντόκος, Μπίκας, Βιτώρος.
Ελευθεροχώρι (Μανούρας) : Γιδόπουλος, Τσιγάρας, Τεντολούρης, Ρόμπος, Καραστέργιος, Σκόνδρας (74′ Φλιούκας), Κεχαγιάς (40′ Αετόπουλος), Τσιώλης, Γιαννούλας, Σιαμπάνης (31′ Ιωάννου), Μπαλτιμάς.

πηγή: thesprotiaball

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This