Επιλογή Σελίδας

Μετά την Κατερίνη και τον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία της Μολδαβίας και συγκεκριμένα στην FC Ungheni, η οποία παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία, οπότε κρίθηκε απαραίτητη η ενίσχυση στα μετόπισθεν για να επιτευχθεί ο στόχος κι έτσι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Όπως δήλωσε στο katerinisport.gr: Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα στην κορυφαία κατηγορία μιας Ευρωπαϊκής χώρας και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε να υπερασπιστώ την εστία της”.

“Sono contento di continuare la mia carriera professionale nella prima serie di un paese europeo e darò il meglio perché la squadra raggiunga i loro obbiettivi. Ringrazio i dirigenti della squadra che si fida di me per diffendere la sua porta”.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα του Πιερικού την οποία ευχαρίστησε όπως και τον προπονητή, κύριο Μιχάλη Ζιώγα και το συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων κύριο Μιχάλη Μπίζιο. “Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δώσανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.

“Li ringrazio di cuore per l’opportunità che mi han dato e per la loro fiducia”.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This