Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Μετά την 27η αγωνιστική, τη σκυτάλη αυτό το τριήμερο παίρνει το Coupe de France, με τα οκτώ ζευγάρια να μονομαχούν με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τρεις είναι οι ομάδες της Ligue 1 που συμμετέχουν στο σημερινό μενού στις δύο από τις τρεις αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

CA Bastia – Angers SCO
Η 11η της Ligue 1 Angers φιλοξενείται απόψε από την 10η της National CA Bastia. Ιδιαίτερα φορμαρισμένοι οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, γεγονός που τους έχει δώσει βαθμολογική ανάσα. Χωρίς ιδιαίτερο άγχος θα αντιμετωπίσουν τους γηπεδούχους, οι οποίοι θα διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από την αποψινή μάχη.
Με φαβορί για την πρόκριση τους φιλοξενούμενους, αποφεύγοντας την επιλογή σημείου (γιατί πάντα το Κύπελλο κρύβει παγίδες) θα πάμε με τα 2-3 γκολ καλύπτοντας εν μέρει και το σκοράρισμα των γηπεδούχων.
.

FC Girondins de Bordeaux – FC Lorient
Μοναδική σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της Ligue 1. Σε πολύ καλή κατάσταση οι Γιρονδίνοι , βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας, Εντός του 2017 μετρούν μόλις δύο ήττες και αυτές είναι από την Paris St.Germain σε Ligue 1 και Coupe de la Ligue. Με σύμμαχο την αγωνιστική εικόνα αλλά και την παράδοση (έχουν μια 20ετία αήττητοι στην έδρα τους), έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην ουραγό Lorient που με χαμηλό ηθικό από την ήττα στο ντέρμπι της Βρετάνης, μάλλον θα έχει το μυαλό στην επόμενη αγωνιστική (εντός με τη Marseille) για τους απαραίτητους βαθμούς στη μάχη της παραμονής.
Ακλόνητο φαβορί και με κίνητρο οι γηπεδούχοι, που έχουν βάλει πλώρη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο της ερχόμενης περιόδου. Άσος!
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Coupe de France (1/8 Finale)
19:00 CA Bastia – Angers SCO 2 – 3 Goals (2.10) 0-1 FT
22:00 FC Girondins de Bordeaux – FC Lorient 1 (1.65) 2-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This