Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα και καλό μήνα. Από σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα μηνιαία στήλη, μέσα από την οποία θα βλέπουμε τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις, για τον μήνα που μόλις θα έχει τελειώσει, όπως τις αναδείξατε εσείς μέσα από την επισκεψιμότητά σας.

Πάμε να δούμε τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις για το μήνα Φεβρουάριο:

10. Στις 4 και 5 Φεβρουαρίου διεξάγεται η 12η αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Ανδρών στο handball και εσείς επιλέγετε να ενημερωθείτε σχετικά μέσα από το πανόραμα του Κατερίνη Sport.

9. Στις 19 Φεβρουαρίου διεξάγεται η 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ και το Κατερίνη Sport είναι το μοναδικό μέσο που σας ενημερώνει σχετικά.

8. Στις 11 Φεβρουαρίου ο Αρχέλαος επικρατεί με 3-2 σετ του Ανατόλια σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και το Κατερίνη Sport είναι το μόνο μέσο που δίνει το παρόν στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

7. Στις 19 Φεβουαρίου ο Πιερικός αναδεικνύεται ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Απόλλωνα Λάρισας, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

6. Στις 18 Φεβρουαρίου ο Αρχέλαος Σαββίδης Team επικρατεί με 25-31 του ΑΟ Ιωαννίνων για τη 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και το Κατερίνη Sport είναι το μοναδικό μέσο της Πιερίας που δίνει το παρόν στο Κλειστό της Λιμνοπούλας.

5. Στις 25 Φεβρουαρίου ο Διαγόρας Σεβαστής επικρατεί με 2-1 του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε αγώνα για τη 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

4. Στις 2 Φεβρουαρίου ο Αστέριος Τσιουπλής παραιτείται από τη θέση του προπονητή στο γυναικείο τμήμα volley του Αρχέλαου και το μαθαίνετε αποκλειστικά από το Κατερίνη Sport.

3. Στις 20 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Πάππας αρθρογραφεί και μοιράζεται τη γνώμη του για την ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας μετά τον αγώνα του με τον Πιερικό.

2. Στις 17 Φεβρουαρίου ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού Στέφανος Κραγιόπουλος μιλάει αποκλειστικά στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και στην ραδιοφωνική εκπομπή Κατερίνη Sport Daily για τον επερχόμενο αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Λάρισας.

1. Στις 9 Φεβρουαρίου ο Αρχέλαος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέφανο Νανά, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην ομάδα volley των Ανδρών και το μαθαίνετε πρώτοι μέσα από το Κατερίνη Sport .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This