Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από την ΕΠΟ αποτελεί ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου, όπως αναφέρει ρεπορτάζ αθλητικής ιστοσελίδας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sdna:

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου, παύθηκε των καθηκόντων του. Μια είδηση που συνδέεται χρονικά με την υπόθεση τών καμερών, όμως τις επόμενες ώρες και ημέρες θα αποκαλυφθεί ποια είναι η πραγματική αιτία…

Ένας από τους πλέον πολυπράγμονες παράγοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ο επί σειρά ετών Εκτελεστικός Γραμματέας και τύποις «νούμερο 2» των τελευταίων διοικήσεων της ΕΠΟ αλλά στην πραγματικότητα ο άνθρωπος ο οποίος κινούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα νήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου εδώ και χρόνια, ο Παυσανίας Παπανικολάου, απολύθηκε την Πέμπτη.

Αυτό συνέβη λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΚΕΔ και τα συστήματα που είχαν τοποθετηθεί και μπορούσαν να φιλοξενήσουν κρυφές κάμερες στα γραφεία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου, αλλά και η μη λειτουργία του συστήματος πυρασφάλειας στην αίθουσα συνεδριάσεων της εκτελεστικής επιτροπής.

Όμως, από την ΕΠΟ -που επιβεβαιώνει την αποκάλυψη SDNA για το τέλους του Παπανικολάου- επισημαίνεται με κάθε τρόπο πως αυτή η εξέλιξη δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με την «παγίδευση» των γραφείων της ομοσπονδίας με κάμερες. Ως εκ τούτου, απομένει να φανεί από την ΕΠΟ ποιος είναι ο λόγος που οδηγήθηκαν στην απόλυση του υψηλόβαθμου στελέχους.  

Η απόλυση του Παυσανία Παπανικολάου έρχεται να προστεθεί σε αυτή του επίσης ισχυρού προσώπου στην ΕΠΟ και υψηλόβαθμου στελέχους της, Χρήστου Υφαντή (9/12/2016), για το λάθος που είχε γίνει στις ημερομηνίες των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υψηλόβαθμο μέλος της «συστημικής» τάσης στο εσωτερικό της Ομοσπονδίας, στενός συνεργάτης των πρώην Προέδρων Γιώργου Σαρρή και Γιώργου Γκιρτζίκη (για πολλούς, ο άνθρωπος ο οποίος έκανε «κουμάντο» στην ΕΠΟ από τα παρασκήνια), αλλά και εξαιρετικά υψηλά αμειβόμενος, ο κ. Παπανικολάου είχε παραμείνει στη θέση του μετά την αποχώρηση της προηγούμενης διοίκησης αλλά είχε ουσιαστικά απενεργοποιηθεί από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This