Επιλογή Σελίδας

Ο Βαφύρας ηττήθηκε στην Αλεξάνδρεια από την ομώνυμη ομάδα με 82-73, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ και να δείχνει πως πιθανότατα θα ήταν ένας αμφίρροπος αγώνας ως το τέλος. Πιθανόν η εξέλιξή του να ήταν ακόμα καλύτερη για τους παίκτες του Μιχάλη Σαραπτσή αν κατάφερναν να ελέγξουν καλύτερα τα αμυντικά ριμπάουντ. Οι πολλές δεύτερες επιθέσεις που δόθηκαν στους παίκτες της Αλεξάνδρειας, τους έδωσε την ευκαιρία να διατηρηθούν κοντά στο σκορ, με τον Βαφύρα να προηγείται με 35-36 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου  οι παίκτες του Βαφύρα δεν μπήκαν με την ίδια συγκέντρωση στις αμυντικές τους υποχρεώσεις. Σε συνδυασμό δε και με μερικά εύκολα λάθη διαμορφώθηκε το επιμέρους 29-18 που στην ουσία έκρινε και τον αγώνα. Ακολούθησε η αποβολή με δεύτερη τεχνική ποινή του Παπαδόπουλου στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μία μόνιμη απειλή για την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Η τελική προσπάθεια των παικτών του Βαφύρα για να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του παιχνιδιού δεν ήταν επιτυχημένη. Το παιχνίδι τελείωσε με το 82-73 υπέρ των γηπεδούχων, αποτέλεσμα που καταδικάζει στην ουσία την ομάδα του Βαφύρα και μαθηματικά στον υποβιβασμό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Ντόγκας – Αρβανίτης.

Δεκάλεπτα: 16-16, 35-36, 64-54, 82-73.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Γκότσης): Τερζίδης 3, Γκλεζάκος 1, Μπαγιώκας 11 (1), Ζησιός 14 (2), Γιοβανόπουλος 23 (4), Παπαγερίδης 8, Σιτσάνης 6, Συρόπουλος 9, Πρόιος 2, Γιοβανόπουλος 1, Περπερίδης 4.

ΓΑΣ Βαφύρας Δίου (Σαραπτσής): Λάλλας 6 (1), Καραμπατάκης 3 (1), Μπούσμπουρας 3 (1), Σιώκας 7 (1), Κουμπατσιάρης 5 (1), Μαντζόλης, Ψαρρού 13 (1), Κουρκούτας 11 (1), Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος 25 (5), Ζαρκανέλας.

Δείτε στιγμιότυπα από την ήττα του Βαφύρα στην Αλεξάνδρεια με 82-73, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του Έμβολος News.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This