Επιλογή Σελίδας

Έντονη είναι η φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι ο Δημήτρης Ελευθεριάδης δεν θα είναι υποψήφιος ούτε για την προεδρία της ΕΠΣ Πιερίας, αλλά ούτε και για αυτήν της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδα του νομού μας “Οριστικά και επίσημα ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας ανακοίνωσε σε έκτακτη συνεδρίαση της τοπικής ΕΠΣ ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές που θα διεξαχθούν στις 20 Μαρτίου”.

Αναφορικά με τα αίτια αυτής της απόφασης γνωστή αθλητική ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι “ο κ. Ελευθεριάδης δεν πρόκειται να κατέβει στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας διότι φαίνεται σίγουρη η ήττα του από τον αντίπαλό του, Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος πρόσκειται στην «παράταξη Γραμμένου» και στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ! Από την μεριά του, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, διαψεύδει την είδηση και υποστηρίζει ότι τελικά θα «κατέβει» στις εκλογές, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Συμεωνίδης έχει αέρα νίκης ενόψει των εκλογών αφού λέγεται πως τον στηρίζουν περίπου τα 40 από τα 58 σωματεία του Νομού”.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με την πλευρά του Δημήτρη Ελευθεριάδη, δεν επιβεβαιώθηκε η φημολογία και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι σύντομα θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος.

Όσον αφορά την υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ, αυτό προκύπτει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, από συνέντευξη που έδωσε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης στον Arena FM.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης στον Arena FM:

Αυτοί θέλουν την ΕΠΟ μόνο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήθελα οι Ενώσεις να είναι ενωμένες, να υπάρχει συναίνεση και να δούνε το ερασιτεχνικό. Εγώ, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Δεν κατεβαίνω για την ΕΠΟ. Έχω μάθει να περπατάω με ψηλά το κεφάλι. Ήμουν πάντα και είμαι αυτόνομος.

Αηδίασα με αυτά που είδα. Ο Θεός τους είναι μόνο το χρήμα. Ο κ. Μαρινάκης ήταν ο μόνος που ήταν συναινετικός. Όταν με πρότεινε ο κ. Γκιρτζίκης πήρα τον κ. Γραμμένο να βρεθούμε. Η δική μου θέση ήταν ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ενωμένο. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε ένα σωστό ελληνικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε βήματα προόδου.

Τις εκλογές θα τις έπαιρνα τον Οκτώβριο. Ο Μελισσανίδης έβαλε τον Μητρόπουλο για να κάνει ασφαλιστικά μέτρα ώστε μην χάσει τις εκλογές. Γιατί δεν έγιναν τότε οι εκλογές. Γιατί τους φόρτωσαν όλους αυτούς που παίρνουν μισθούς ως προσωρινή επιτροπή στην ΕΠΟ, την στιγμή που οι Ενώσεις δεν παίρνουν φράγκο.

Αγαπώ το ποδόσφαιρο υπηρέτησα και υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είμαι επιχειρηματίας και έχω παρατήσει τις δουλειές μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει καθώς πολλά σκέφτομαι.

Να γίνουν οι εκλογές 20 Μαρτίου και ο καλύτερος ας κερδίσει. Όποιος είναι πιο δυνατός δηλαδή. Αυτό που ξέρω είναι ότι δε θα μπω ποτέ ανάμεσα σε παράγοντες, φίλους, σωματεία. Έχω μάθει να σέβομαι. Θα μπορέσω να πω περισσότερα μετά τις εκλογές, καθώς θα πρέπει να σεβαστούμε τις αρχαιρεσίες που θα γίνουν. Μέχρι τις 20 θα είμαι υποψήφιος για τη Πιερία μετά δεν ξέρω. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Να δούμε αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Συμεωνίδης. Βιάζονται κάποιοι και με μένα τα είχαν βρει οι ενώσεις αλλά…. 

Αν δεν κατέβω δεν τις χάνω τις εκλογές, αφού δεν θα συμμετέχω. Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι κεφάλαιο που έχει κλείσει για μένα. Εγώ υπηρετώ το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πλήρωσα στον Πιερικό και μάτωσα. Ο Ελευθεριάδης πρώτα είναι Πιερικός και μετά ΠΑΟΚ. Και με τον Μαρινάκη συναντήθηκα και με τον Μελισσανίδη και με τον Σαββίδη. Έχω υγεία, έχω τη δουλειά μου δεν έχω ανάγκη κανέναν . Δεν μπορεί να με πλησιάσει κανένας”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This