Επιλογή Σελίδας

Εδώ και λίγες ημέρες το κορυφαίο ελληνικό πλήρωμα του διπλού σκιφ γυναικών η Κατερίνα Νικολαΐδου με τη Σοφία Ασουμανάκη βρίσκονται στη Νότια Αφρική όπου προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις της χρονιάς.

Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Τόλη Παλαιοπάνου που βρίσκεται μαζί τους, η Κατερίνα με τη Σοφία προπονούνται καθημερινά στη λίμνη που βρίσκεται κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Πρετόρια. Παράλληλα κάνουν προπόνηση στα εργόμετρα και τα βάρη στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.

Το Navy Sports επικοινώνησε με τον προπονητή τηες Κατερίνας Νικολαΐδου στον ΝΟΚΑΤ, Γιώργο Μπικογιάννη ο οποίος όπως είναι φυσικό έχει συνεχή επικοινωνία με την αθλήτρια του. Όπως μας είπε οι συνθήκες στην Νότια Αφρική είναι πολύ καλές για την προετοιμασία των κοριτσιών και οι ίδιες είναι ικανοποιημένες και ενθουσιασμένες από τις επιδόσεις τους. Σε ότι αφορά την περιοχή στην οποία βρίσκονται είναι σε υψόμετρο 1300 μ. ενώ υπάρχει αρκετή ζέστη περίπου 33 βαθμούς.

Εκτός των καλών καιρικών συνθηκών άλλωστε ένα ακόμα στοιχείο που θα βοηθήσει τις δύο αθλήτριες να προετοιμαστούν καλύτερα απ ότι στην Ελλάδα είναι και η αλλαγή περιβάλλοντος και παραστάσεων.

Πηγή: Navy Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This