Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Ημέρα Europa League η σημερινή και το ταξίδι μας περνάει από το Olimpico της Ρώμης, εκεί όπου η Roma θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 4-2 κόντρα στην εκρηκτική Lyon και να είναι αυτή που θα βρεθεί στην κλήρωση της Nyon για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

AS Roma – Olympique Lyonnais
Οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τον τίτλο του μεγάλου ζευγαριού από την κλήρωση κιόλας, καθώς προσέφεραν πολύ καλό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο του Parc Olympique Lyonnais. Οι γηπεδούχοι παρ’ ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (1-2) στο ημίχρονο, κατάφεραν εντούτοις να επιστρέψουν εντυπωσιακά και να κατακτήσουν μια εντυπωσιακή νίκη σκοράροντας μάλιστα τέσσερις φορές συνολικά.

Απόψε η δοκιμασία θα είναι δύσκολη και για τις δύο ομάδες, που έχουν αποδείξει πολλές φορές φέτος ότι δίνουν μεγάλο βάρος στην επιθετική λειτουργία. Η σκοπιμότητα αναγκαστικά θα παίξει το δικό της ρόλο, μιας και πλέον κρίνεται η πρόκριση που έχουν τόσο ανάγκη αμφότερες.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τις δύο αντιπάλους στο ρωμαϊκό τεραίν απόψε. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν από το πρώτο λεπτό και να εκμεταλλευθούν όσο το δυνατόν, τον παράγοντα έδρα. Από την άλλη πλευρά οι Lyonnais θα περιμένουν, θα αφήσουν την πρωτοβουλία στη Roma, ωστόσο θα πρέπει να σκοράρουν για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Επιλογή μας λοιπόν, το αμφίσκορο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το over!
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League  (1/8 Finale)
22:05 AS Roma – Olympique Lyonnais Over 2.5 Goals & Goal/Goal (1.55) 2-1 FT 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This