Επιλογή Σελίδας

ΑΕ Καρίτσας και ΑΕ Ποσειδών Πόρων-Πλαταμώνα-Παντελεήμονα “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” στον 37ο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 18.00, στο Α’ ΔΑΚ, και οι προπονητές των δυο ομάδων Σάκης Λιάγκας και Παναγιώτης Παρασίδης, μαζί με τους ποδοσφαιριστές Θοδωρή Μητράκα και Βασίλη Σδούγκα, έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ένωσης. 

Το παρών έδωσαν, εκπροσωπώντας την απερχόμενη διοίκηση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Κώστας Καρέκλας, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Ηρακλής Δασιόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα διαδικαστικά του τελικού, διευκρινίζοντας πως η παρούσα διοίκηση, έχοντας την ηθική υποχρέωση, έχει ρυθμίσει όλες τις λεπτομέριες για να διεξαχθεί άψογα ο τελικός, παρότι μετά τις εκλογές της Δευτέρας 20 Μαρτίου δε θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της ένωσης.

Η σύσκεψη των δυο φιναλίστ με τους διοικούντες την ΕΠΣ, εν όψει του τελικού έγινε σε άριστο κλίμα ενώ, όπως έγινε γνωστό, οι οπαδοί της ΑΕ Καρίτσας θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 1 του Α’ ΔΑΚ (Κυλικείο) και οι οπαδοί του Ποσειδώνα στη Θύρα φιλοξενουμένων, με τις δυο ομάδες να παίρνουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων και προσκλήσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους Βρούζο και Λαφατζή ενώ τέταρτος θα είναι ο Ντράγκαν Νίκολιτς.

Οι δηλώσεις των φιναλίστ

Παναγιώτης Παρασίδης (προπονητής ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ): “Είναι τιμή για εμένα και την ομάδα μου η συμμετοχή στον τελικό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο καλύτερος και όχι ο πιο τυχερός. Υπόσχομαι, από την πλευρά μου, να συνεισφέρω τα μέγινσα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σε αθλητικό πλαίσιο, χωρίς ακρότητες. Εύχομαι και οι ποδοσφαιριστές μου να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κατακτήσουν το Κύπελλο”.

Σάκης Λιάγκας (προπονητής ΑΕ Καρίτσας): “Εύχομαι να γίνει ένας αγώνας χωρίς τραυματισμούς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι υγιείς μετά το τέλος του. Από εκεί και πέρα εύχομαι κι εγώ να κερδίσει ο καλύτερος, αλλά, γιατί όχι, και ο πιο τυχερός. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη”.

Θοδωρής Μητράκας (αρχηγός ΑΕ Καρίτσας): “Οι δυο ομάδες έχουν φτάσει δίκαια στον τελικό. Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας, ό,τι είναι δυνατόν για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, το οποίο θέλουεμ για πολλούς και διάφορους λόγους. Γνωρίζουμε ότι στο πλευρό μας θα είναι πολύς κόσμος. Θέλουμε να κερδίσουμε και να τους αφιερώσουμε το κύπελλο”.

Βασίλης Σδούγκας (αρχηγός ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ): “Οι δυο ομάδες βρίσκονται δίκαια στην τελικό, είναι οι καλύτερες ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε δυο στόχους, να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θεωρώ ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά και στους δυο στόχους και ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο την Τετάρτη”.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This