Επιλογή Σελίδας

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας έβγαλε “στοπ” στον Γιάννη Συμεωνίδη, ο οποίος με σημερινή απόφασή της, δε μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές της προσεχούς Δευτέρας, λόγω κωλύματος! Την ίδια τύχη με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας είχαν οι Σταύρος Αβραμίδης, Γεώργιος Κοκαβίδης, Λάζαρος Κωνσταντινίδης και Αθανάσιος Πίνακας, όλοι συνυποψήφιοι της παράταξής του.

Πλέον, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της πλευράς Συμεωνίδη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως τη Δευτέρα θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα στο Πρωτοδικείο, κατά της συγκεκριμένης απόφασης της ΕΠΣ Πιερίας, τα οποία, αν γίνουν δεκτά, οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα της ίδιας ημέρας είναι πιθανόν να αναβληθούν!

Πιο συγκεκριμένα οι εκλογές θα αναβληθούν αν υπάρξει προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο χωρίς να εκδοθεί οριστική απόφαση. Το πιθανότερο είναι όμως ότι, λόγω του κατεπείγοντος, θα εκδοθεί απόφαση και οι εκλογές θα γίνουν. Τέλος, να σημειωθεί ότι αν δεν υπάρξει απαρτία τη Δευτέρα στη Γ.Σ. της ΕΠΣ για τη διεξαγωγή των εκλογών, αυτές θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη.

Φυσικά, αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι κάποια υποψηφιότητα απορρίφθηκε κακώς, τότε ο υποψήφιος θα προστεθεί στους υπόλοιπους.

Οι λόγοι του “μπλοκαρίσματος”

Οι ακριβείς λόγοι της μην ανακήρυξης των υποψηφίων δεν γνωστοποιήθηκαν στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Πιερίας η οποία κάνει λόγο γενικά για κωλύματα “που εμπίπτουν στο Ν. 2725/99”, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος του “κοψίματος” Συμεωνίδη είναι η σχέση του με επιχείρηση αθλητικών ειδών ενώ όσον αφορά στον Γιώργο Κοκαβίδη, ότι πριν από δυο χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής στην ομάδα των “Διοσκούρων”.

Από εκεί και πέρα, αν τα ασφαλιστικά μέτρα απορριφθούν, στο επιτελείο Συμεωνίδη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί την επόμενη ημέρα στην ΕΠΣ Πιερίας, καθώς υπενθυμίζεται πως, αν εξαιρεθεί ο ανεξάρτητος Αντώνης Παπαπετρίδης, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι ανήκουν στην παράταξη Συμεωνίδη. 

Διαβάστε την ανακοίνωση, εδώ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This