Επιλογή Σελίδας

Eπτά στα επτά, το απόλυτο λοιπόν, για τους γηπεδούχους στην 23η αγωνιστκή του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής. Η πρωτοπόρος Καστοριά τα χρειάστηκε κόντρα στον ουραγό Αίαντα, νικώντας όμως, ο Ερμής Αγιάς επιβλήθηκε του συνονόματού του από τον Λαγκαδά στο απόλυτο ντέρμπι και η Καρδίτσα από μεριάς της, είχε ευκολότερο έργο απέναντι στην ΧΑΝΘ. Νίκες ανάσα για τον Πιερικό κόντρα στην Γέφυρα, για τον Χαρίλαο Τρικούπη επί του Ανατόλια, για τον Φίλιππο με αντίπαλο το Πευκοχώρι και για την Ασπίδα στο παιχνίδι με το Αγρίνιο. Το Στρατώνι εξάλλου, έφτασε στον σκοπό του στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πολύγυρο.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΚΣ Γέφυρας 81-67

ΑΣ Καστοριάς – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 72-64
Πραγματοποιώντας μία από τις πιο μέτριες εμφανίσεις τους στο Κλειστό Δημήτρης Διαμαντίδης και μπαίνοντας σε περιπέτειες στο ματς με τον ουραγό της βαθμολογίας, αλλά μαχητικότατο Αίαντα Ευόσμου, τελικά, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 72-64, μειώνοντας, παράλληλα, τον μαγικό αριθμό των απαιτούμενων νικών τους για την άνοδο στην Α2 στις δύο.
Με σκορ 16-20 ολοκληρώθηκε η πρώτη περιοδος του αγωνα, με την Καστοριά να είναι πολύ κάτω από τα γνωστά συνήθη ποσοστά της στην επίθεση αλλά και χλιαρή στην άμυνα, ενώ ο Αίαντας τους 12 από τους 20 πόντους που πέτυχε ήταν έξω από τη γραμμή των 6,75.
Σε ρηχά νερά κινήθηκε η Καστοριά και στο διάστημα του 2ου δεκαλέπτου, στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει λύση στα αμυντικά της καθήκοντα, αλλά μη αποφεύγοντας και τα λάθη, με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον ουραγό της βαθμολογίας Αίαντα να μείνει κοντά στο σκορ, με το 1ο ημίχρονο να κλείνει βρίσκοντας τους γουναράδες μπροστά με 4 πόντους.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και η Γ’ περίοδος, στην οποία ο Αίαντας ήταν πολύ ανταγωνιστικός, εκμεταλλευόμενος τα σουτ από την περιφέρεια, με αποτέλεσμα το κλείσιμο του Γ’ δεκάλεπτου να βρει τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Καρδιοχτύπησε η Καστοριά κατά τη διάρκεια της Δ’ περίοδου, καθώς στα μισά της οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο σκορ στους 2 πόντους. Ωστόσο, βρίσκοντας οι Γουναράδες καλή πατημασία στο παρκέ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, έστω και με την ψυχή στο στόμα με σκορ 72-64.

Διαιτητές: Δημάδης – Μπακάλης
Δεκάλεπτα: 16-20, 35-31, 51-51, 72-64.
ΑΣ Καστοριάς (Σούλιος): Κυριακόπουλος 20 (3), Χονδρογιάννης, Ματενίδης 7 (1), Απιδόπουλος, Ελευθεριάδης 8, Μπέγος, Τερσενίδης 14 (2), Τασιούδης 2, Τεπετίδης, Αντωνιάδης 7, Μπένας 8, Τσότσος 6.
ΑΠΣ Αίας Ευόσμου (Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος): Αμούντζιας, Τσιμπής 2, Μπαλτζόπουλος 2, Καδής 5 (1), Δεληγιάννης 15 (3), Σικαλίδης 12 (2), Δεμερτζής, Κόκουρας 2, Σεκαδάκης, Σπύρας 8 (1), Τσιακλάγκανος 6 (2), Καραμανώλης 10 (2).

ΓΣ Ερμής Αγιάς – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά 76-75
Παλικαρίσια νίκη πέτυχε ο Ερμής Αγιάς απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, τον Ερμή Λαγκαδά για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής.
Οι Κυανόλευκο» αν και προηγήθηκαν και με 12 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, έδειχναν ότι πονούσαν στην άμυνα και στο εύκολο λάθος. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την αδυναμία και έμειναν μέσα στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το παιχνίδι ήταν στο πόντο όταν επιχείρησαν το τρίποντο της νίκης, αλλά ήταν υπό πίεση και κατέληξε εκτός. Έτσι ο Ερμής Αγιάς φλέρταρε με την ήττα αλλά τελικώς πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη και συνάμα σημαντική με τελικό σκορ το 76-75.
Άκρως εντυπωσιακό το ξεκίνημα του αγώνα με τις ομάδες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα και όμορφες φάσεις, έχοντας επιθετική διάθεση. Έτσι λοιπόν στα πρώτα μόλις δύο λεπτά το σκορ είχε διαμορφωθεί ήδη στο 7-7! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο παρκέ και σκοράροντας ακατάπαυστα πήραν το προβάδισμα με 8-11. Ο Κόμματος ανέλαβε δράση και με τρίποντο έφερε το παιχνίδι στα ίσα (11-11) σημειώνοντας τους 10 από τους 11 πρώτους πόντους της ομάδας του. Οι Κυανόλευκοι στην συνέχεια βελτιώνοντας αισθητά την άμυνά τους και ελέγχοντας τα ριμπάουντ πήραν τα ηνία της αναμέτρησης (25-18).
Με τρίποντο του Τριανταφύλλου στις αρχές της δεύτερης περιόδου, οι Κυανόλευκοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ για πρώτη φορά σε διψήφια νούμερα (28-18). Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολλή ώρα αφού τα τρίποντα των Ακεψιμαϊδη και Μάρουσιτς την κατέβασαν γρήγορα στους τρεις πόντους (33-30). Ο Βαβάτσικος όμως με πέντε σερί πόντους και ο Κόμματος με σουτ έξω από τα 6.75, έδωσαν αέρα 12 πόντων στην Αγιά (47-35) που πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 47-38.
Αν και η επίθεση των γηπεδούχων πετούσε φωτιές, η άμυνα φώναζε βοήθεια και αργά ή γρήγορα θα το πλήρωναν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στους 5 πόντους (52-47) χτυπώντας είτε στο ζωγραφιστό με διεισδύσεις, είτε με εύκολα καλάθια σε δευτερεύοντα αιφνιδιασμό. Ο Κόμματος με δικά του καλάθια κρατούσε την διαφορά σε ασφαλή επίπεδα (56-47) αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Ερμής Λαγκαδά πλησίασε ξανά απειλητικά και με σερί 10-3 μείωσε σε 60-57.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο με δύο γρήγορα καλάθια ισοφάρισε το παιχνίδι, ενώ στην συνέχεια πήρε μάλιστα και το προβάδισμα στο σκορ (63-65) για πρώτη φορά μετά το 8-11. Το ντέρμπι συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον, με τον Ερμή Αγιάς να είχε την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων (70-66, 74-70). Ωστόσο τα λάθη του και οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση, έδινε ελπίδες στους φιλοξενούμενους που δεν εγκατέλειψαν την μάχη . Ίσα ίσα που θα μπορούσαν να φύγουν με το τεράστιο διπλό. Με το σκορ στο 76-75 και το χρονόμετρο στα 9 δευτερόλεπτα είχαν την τελευταία επίθεση που θα τους έδινε την νίκη. Οι Κυανόλευκοι όμως έπαιξαν αποτελεσματική άμυνα και το σουτ υπο πίεση δεν βρήκε στόχο, χαρίζοντας την νίκη στον Ερμή Αγιάς.

Διαιτητές: Τσιαπλής – Παπανικολάου.
Δεκάλεπτα: 25-18, 47-38, 61-57, 76-75.
ΓΣ Ερμής Αγιάς (Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 12 (3), Γκανέτσας 5, Μηλιώνης, Ντάλλος, Χαλκιάς 3 (1), Κόμματος 24 (3), Περρωτής 11, Τριανταφύλλου 9 (3), Βαβάτσικος 12 (1), Γούλας.
ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά (Αμοιρίδης): Καϊκλής, Καμπέρης, Μήνου, Ακεψιμαΐδης 10 (2), Μάρουσιτς 20 (3), Νώτης 6, Παρίτσης 7 (1), Πιλκούδης 5, Σπουργίτης, Γκαμούρας 10, Ελευθεριάδης 8, Καντάρκος 9 (1).

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΣΑΑΚ Ανατόλια 85-72
Σπουδαία νίκη για τον Τρικούπη Μεσολογγίου που επιβλήθηκε του Ανατόλια με 85-72. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλυτερα το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 21-23 στο πρώτο δεκαλεπτο αλλα ο Τρικούπης ήταν αυτός που έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 48-40. Στο δεύτερο μέρος έγινε μεγάλη μαχη με το Ανατόλια να προσπαθεί να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αλλα η ομάδα του Μεσολογγίου με τους Γεωργιάδη, Παπαρέγκα και Σταυρόπουλο επιθετικά σε καλή μέρα κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη με 85-72.

Διαιτητές: Σκούτας – Σπυρόπουλος
Δεκάλεπτα: 21-23, 48-40, 67-59, 85-72.
ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης (Δημητριάδης, Μούτσιος): Ιωάννου 7 (1), Βουρνάς 4, Λειβαδάς, Παπαδιονυσίου 4, Τοπουζίδης 9 (1), Μουράτογλου 9 (1), Σταυρόπουλος 13 (1), Παπαρέγκας 12 (1), Γεωργιάδης 16, Δημητρόπουλος, Τσαπατώρης, Ψάλτου 11.
ΣΑΑΚ Ανατόλια (Γκαϊτατζής): Ζαφειρούδης 2, Πρωτούλης 19 (2), Βρεττάς 7 (1), Σιώπης 11 (1), Αζίζης, Σταματογιάννης 6, Τζουβάρας, Βεργίνης 5 (1), Κοτσάνος 15.

ΑΣ Καρδίτσας – ΧΑΝΘ 75-56
Θεωρητικά και πρακτικά η ΧΑΝΘ ήταν από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Μέχρι που και αυτή ήρθε αντιμέτωπη με τον εντυπωσιακό ΑΣΚ και ηττήθηκε φυσιολογικά με 76-56.
O ΑΣΚ δυσκολεύτηκε από τη ΧΑΝΘ μόνο για 10 λεπτά, όταν και φιλοξενούμενοι, που μάχονται για την σωτηρία τους και έρχονταν από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, ήλεγξαν τον ρυθμό και κατάφεραν να τελειώσουν ο πρώτο τέταρτο του ματς προηγούμενοι με 19-17.
Η συνέχεια όμως ανήκει αποκλειστικά στους γηπεδούχους που παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ άρχιζαν να χτίζουν μια διαφορά που την εκτόξευσαν στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου στους 26 πόντους, ενώ στο ημίχρονο πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια με 41-31, έχοντας πετύχει επί μέρους σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο 24-12. Στο δε τρίτο είχαμε ένα πολύ ξεκάθαρο 22-6, που στην ουσία έκρινε οριστικά τον νικητή παρότι εκκρεμούσε μία ακόμη περίοδος.
Χαρακτηριστικό της βελτίωσης της αμυντικής λειτουργίας ήταν ότι ο ΑΣΚ στα δύο αυτά δεκάλεπτα δέχθηκε 18 πόντους συνολικά όταν μόνο στο πρώτο είχε δεχθεί 19. Μάλιστα στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου, στην ίδια φάση, ο Παπαδόπουλος έδωσε τρία συνεχόμενα stop σε ισάριθμες προσπάθειες του Ζιάκα ξεσηκώνοντας την εξέδρα.
Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε τυπική μορφή, με τον κ. ρουμελιώτη να κάνει πολλές αλλαγές και την ομάδα της Καρδίτσας να χαλαρώνει αμυντικά καθώς το ματς είχε κριθεί. Η περίοδος έληξε 13-19 υπέρ της ΧΑΝΘ αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες άρχισαν να σκοράρουν αφού είχαν περάσει 200 δευτερόλεπτα επιθετικής ανομβρίας.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Παπαγεωργίου.
Δεκάλεπτα: 17-19, 41-31, 63-37, 76-56.
ΑΣ Καρδίτσας (Ρουμελιώτης, Κομποδιέτας): Σκορδάς, Κουρέπης, Πανταζής, Λάκκας 8 (1), Μαυρογιάννης 10, Παππάς Κ. 7 (1), Πάσσας, Καμαριώτης 11 (2), Παπαδόπουλος 8, Τριχόπουλος 5, Θέος 3 (1), Παππάς Γ. 24 (5).
ΧΑΝΘ (Νικολαΐδης): Ιορδάνογλου 8 (1), Αμπατζάς 19 (2), Ελευθεριάδης 4, Ζιάκας 10, Δούκας, Γεωργάκης 9, Παπαζούδης, Παπαχρήστου 4 (1), Μελίδης, Φυλακτός 2, Ερμείδης Δ.

ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου 83-72
Μπροστά στους πολλούς πιστούς φιλάθλους ο Φίλιππος Βέροιας πέτυχε μια μεγάλη νίκη, μέσα στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας”, με αντίπαλο την ομάδα του Πευκοχωρίου στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα κάνοντας ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τους Κοθρά, Σιόλογκα και Θεοδωρίδη πήρε μια νίκη χρυσάφι για την συνέχεια στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αν και αντέδρασαν στην επανάληψη και ροκάνισαν την διαφορά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλύτερο

Πολύ δυναμικό το πρώτο δεκάλεπτο για το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα που πήρε προβάδισμα στο 4’ με 8-2 ενώ παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με ένα σερί 9-1 έκανε στο  6ο λεπτό το 17-3. Οι φιλοξενούμενοι με σουτ από την περιφέρεια ήταν άστοχοι ενώ σε αντίθεση ο Φίλιππος ότι σουτ γινόταν ήταν εύστοχο κλείνοντας το δεκάλεπτο με 21-8.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το τρίποντο του Σταυριανίδη ανέβασε την διαφορά στο +16 (24-8). Οι φιλοξενούμενοι στο 13’ μείωσαν σε 31-15. Στο 15’ μετά από την πιεστική και πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων ο Κοθράς έκλεψε την μπάλα πάσαρε στον Βάλιο ο οποίος με την σειρά του στον Σιόλογκα ο οποίος έκανε το 33-15. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Θεοδωρίδης ήταν αυτός που με ελεύθερο σουτ αύξησε την διαφορά στο +20 (35-15). Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να βρουν λύσεις απέναντι στην πολύ καλά διαβασμένη άμυνα του Φιλίππου. Μείωσαν στο 17’ σε 39-22 αλλά η ομάδα της Βέροιας πιο συγκεντρωμένη πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 45-28.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι με διαφορετικό πρόσωπο και με 4 συνεχόμενα τρίποντα και 2 βολές μείωσαν σε 52-42 αναγκάζοντας τον Δημήτρη Γκίμα να ζητήσει για πρώτη φορά στο παιχνίδι ταιμ για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του. Το πρώτο καλάθι του Φιλίππου ήρθε μετά από 3’ λεπτά από τον Σιόλογκα με βολές σε φάουλ που κέρδισε κάνοντας το 53-42. Οι παίκτες του Καραμανλή κάλυψαν σταδιακά την διαφορά μιας και οι παίκτες της Βέροιας έχασαν την συγκέντρωση τους και στο 27’ μείωσαν την διαφορά στους 5 πόντους  55-50. Ο Φίλιππος πήρε ανάσα με καλάθια του Σιόλογκα και του Κοθρά που στο 28’ έκανε το 60-53. Στο 29΄η διαφορά ανέβηκε και πάλι στους +13 με ατομική προσπάθεια του Βάλλιου σε συνδυασμό με την τεχνική ποινή που δόθηκε στον πάγκο του Πευκοχωρίου για διαμαρτυρία αλλά και το καλάθι που πέτυχε στην συνέχεια ο Σιόλογκας.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο μέχρι το 34’ ο Φίλιππος κράτησε την διαφορά των 10 πόντων αλλά οι φιλοξενούμενοι με σουτ από την περιφέρεια μείωσαν στο 34’ σε 68-64 κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι. Με ένα σερι 4-0 από τον Θεοδωρίδη ο Φίλιππος πήρε ανάσα (72-64 στο 35′) Στη συνέχεια ο Κοθράς ήταν αυτό που με βολές και ένα τρίποντο έκανε το σκορ 77-66 ξεσηκώνοντας και την κερκίδα. Στα τελευταία λεπτά ο Φίλιππος δεν έχασε την συγκέντρωση του και κράτησε την διαφορά τελειόνοντας το παιχνίδι με 83-72.

Διαιτητές: Θεοδώρου – Κοϊμτζόγλου.
Δεκάλεπτα: 21-8, 47-28, 68-55, 83-72.
ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας, Μπλατσιώτης): Τσιμίδης, Τσεσμετζίδης, Βάλλιος 10 (2), Παπαδόπουλος 2, Κοθράς 20 (1), Σιόλογκας 32 (1), Θεοδωρίδης 12, Σταυριανίδης 7, Τόκας.
ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου (Καραμανλής): Αμπατζίδης 3 (1), Μητσάκης 6 (2), Λεμονάκης 3, Μουρατίδης 22 (5), Μαυρίδης 21, Γαρέζος 3 (1), Κιγμέτογλου 6, Σταύρου 4 (1).

ΣΑ Στρατωνίου – ΑΟ Πολύγυρου 83-79

Διαιτητές: Σιμητόπουλος – Δαμίγος.
Δεκάλεπτα: 17-16, 39-43, 66-66, 83-79.
ΣΑ Στρατωνίου (Χατζούλης): Zυγούρας, Κουντουραντζόγλου 5 (1), Δελίδης 5, Σουτζόπουλος 23 (2), Σαμαράς 9 (1), Φλιάτης Ι. 2, Θωμαΐδης 5, Φλιάτης Γ. 2, Πολιτόπουλος, Δασκαλόπουλος 32 (1).
ΑΟ Πολύγυρου (Καραπιπερίδης): Ζαγορίτης, Πιπιλιάρης 22 (2), Πετρίδης, Παπασαραφιανός 20 (4), Βούλγαρης 1, Χρηστίδης, Νησιώτης 12, Νούκαρης 18 (4), Mίκιτς 6 (1).

ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης – ΑΟ Αγρινίου 75-68
Επιστροφή στις νίκες για την Ασπίδα Ξάνθης, η οποία επικράτησε με 75-68 του Αγρινίου, παραμένοντας στην ένατη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ισορροπημένο, με την Ασπίδα στο τέλος να παίρνει μία διαφορά τεσσάρων πόντων και να κλείνει την πρώτη περίοδο μπροστά με 14-10.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Ξάνθης προσπαθούσε να ξεφύγει στο σκορ, όμως το Αγρίνιο πάντα επέστρεφε με τη διαφορά να κυμαίνεται ανάμεσα στους 2-5 πόντους, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 31-27 για την Ασπίδα.
Στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου η Ασπίδα προηγήθηκε με 36-27, όμως το Αγρίνιο αντέδρασε γρήγορα και μείωσε σε 38-36. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε και πάλι να πάρει διαφορά και τα κατάφερε κλείνοντας την τρίτη περίοδο μπροστά με 53-44.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο το Αγρίνιο προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μείωσε σε 58-53, όμως οι παίκτες της Ασπίδας έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με εύστοχα σουτ από την περιφέρεια ανέβασαν τη διαφορά στους 11 πόντους (69-58) φτάνοντας στο τελικό 75-68.

Διαιτητές: Φουτζήλας, Γαζέτας
Δεκάλεπτα: 14-10, 31-27, 53-44, 75-68.
ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης (Ιωαννίδης): Τεμάι 2, Παπαδάκης 4, Γρούδος 3, Τσιώγκας, Στεφανίδης 11 (3), Πατσής, Τσιαβές 15 (3), Κουτσογιάννης 5 (1), Ασημάκης 16 (2), Μασμανίδης, Μανδαλάκης 12 (1), Πετς 6.
ΑΟ Αγρινίου (Μυριούνης): Μπερερής, Τασόπουλος 7 (1), Σταμούλης, Τάσσος 17 (1), Γκρέκας 15 (3), Μήτσου 9 (1), Γκόβας 8 (1), Μακρής 10 (1).

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΚΣ Γέφυρας 81-67
ΑΣ Καστοριάς – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 72-64
ΓΣ Ερμής Αγιάς – ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά 76-75
ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης – ΣΑΑΚ Ανατόλια 85-72
ΑΣ Καρδίτσας – ΧΑΝΘ 75-56
ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου 83-72
ΣΑ Στρατωνίου – ΑΟ Πολύγυρου 83-79
ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης – ΑΟ Αγρινίου 75-68

Βαθμολογία (23 αγώνες)

  1. ΑΣ Καστοριάς 45
  2. ΑΣ Καρδίτσας 40
  3. ΓΣ Ερμής Αγιάς 40
  4. ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου 36
  5. ΑΟ Αγρινίου 36
  6. ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά 35
  7. ΣΑΑΚ Ανατόλια 35
  8. ΣΑ Στρατωνίου 35
  9. ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης 34
  10. ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 34
  11. ΚΣ Γέφυρας 33
  12. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας 31
  13. ΧΑΝΘ 31
  14. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 30
  15. ΑΟ Πολύγυρου 30
  16. ΑΠΣ Αίας Ευόσμου 27

Η επόμενη αγωνιστική (24η – 26.03.2017)
17:00 ΑΠΣ Αίας Ευόσμου – ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
17:00 ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά – Ας Καστοριάς
17:00 ΣΑΑΚ Ανατόλια – ΓΣ Ερμής Αγιάς
17:00 ΧΑΝΘ – ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης
17:00 ΑΟ Αγρινίου – ΑΣ Καρδίτσας
17:00 ΚΣ Γέφυρας – ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας
17:00 ΑΣ Ευρώπη Πευκοχωρίου – ΣΑ Στρατωνίου
17:00 ΑΟ Πολύγυρου – ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This