Επιλογή Σελίδας

Το αυριανό ρεπό στη Γ’ Εθνική δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να “φορτίσουν” τις “μπαταρίες” τους εν όψει της συνέχειας της σεζόν. Στη “κούρσα” της ανόδου συνεχίζουν οι πέντε ομάδες που εξ αρχής είχαν στόχο την πρώτη θέση μαζί με την έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Διαγόρα Σεβαστής. Φαβορί τη δεδομένη στιγμή είναι ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας, ο οποίος έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τους δεύτερους Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης, επτά βαθμών από τον Διαγόρα Σεβαστής, εννέα βαθμών από τη Νίκη Βόλου και ένδεκα βαθμών από την Πύδνα Κίτρους. Ωστόσο, τίποτε δεν έχει κριθεί, μιας και στις τελευταίες επτά αγωνιστικές υπάρχουν πολλά παιχνίδια ανάμεσα στους έξι “μονομάχους”. Είναι χαρακτηριστικό ότι με εξαίρεση την Πύδνα Κίτρους, οι υπόλοιπες ομάδες κοντράρονται μεταξύ τους, ο Απόλλων Λαρισας και ο Ολυμπιακός Βόλους σε τρία παιχνίδια και η ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Διαγόρας Σεβαστής και η Νίκη Βόλου σε τέσσερα παιχνίδια!

Δείτε όλο το εναπομείναν πρόγραμμα και των έξι διεκδικητών της ανόδου.

1. Απόλλων Λάρισας 55 (17-4-2, 50-15)

Η ομάδα της Φιλιππούπολης είναι το φαβορί μιας και έχει βαθμολογικό πλεονέκτημα από τους “διώκτες” της, όμως το δύσκολο είναι οι τρεις έξοδοι που έχει σε Άρτα, Βατάν και Νέα Ιωνία του Βόλου, ενώ και η αναμέτρηση στα Τρίκαλα χρειάζεται προσοχή. Αντίθετα, θεωρητικά εύκολο έργο έχουν οι Λαρισαίοι στα εντός έδρας παιχνίδια τους με Αστέρα Πετριτή και Τηλυκράτη.

24η αγ. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Απόλλων Λάρισας
25η αγ. Απόλλων Λάρισας – Αστέρας Πετριτή
26η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας
27η αγ. Απόλλων Λάρισας – Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας
28η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – Απόλλων Λάρισας
29η αγ. Απόλλων Λάρισας – Τηλυκράτης
30η αγ. Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

2. Ολυμπιακός Βόλου 51 (15-6-2, 36-12)

Όλη η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου κρίνεται στα τρία επόμενα παιχνίδια, εντός με ΑΕ Καραϊσκάκης, εκτός με Διαγόρα Σεβαστής και εντός με Νίκη Βόλου, όπου κάθε απώλεια είναι απαγορευτική προκειμένου να μειωθεί η διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας. Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα για το “συγκρότημα” του Σάκη Παπαβασιλείου θεωρητικά “στρώνει”, με πιο δύκολο το τοπικό ντέρμπι με τον Ρήγα Φεραίο, στο Βελεστίνο και ευκολότερες τις αναμετρήσεις σε Φιλιππιάδα και Ηγουμενίτσα.

24η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης
25η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – Ολυμπιακός Βόλου
26η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου
27η αγ. Εθνικός Φιλιππιάδας – Ολυμπιακός Βόλου
28η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
29η αγ. Ρήγας Φεραίος – Ολυμπιακός Βόλου
30η αγ. Θεσπρωτός – Ολυμπιακός Βόλου

3. ΑΕ Καραϊσκάκης 51 (15-6-2, 32-8)

Οι δέκα συνεχόμενες νίκες έφεραν την ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη σε απόσταση τέσσαρων βαθμών από την κορυφή κι έτσι μια σεζόν που έμοιαζε χαμένη στα μισά του πρωταθλήματος μπορεί να ολοκληρωθεί ιδανικά! Ωστόσο, για να γίνει αυτό, χρειάζεται η υπέρβαση σε Πανθεσσαλικό και Βατάν και οπωσδήποτε εντός έδρας νίκες με Απόλλωνα Λάρισας και Νίκη Βόλου. Τα άλλα δυο παιχνίδια, θεωρητικά είναι “βατά” για τους Αρτινούς, που υποδέχονται τελευταία αγωνιστική τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και νωρίτερα παίζουν στη Φιλιππιάδα.

24η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕ Καραϊσκάκης
25η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
26η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Απόλλων Λάρισας
27η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – ΑΕ Καραϊσκάκης
28η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου
29η αγ. Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Καραϊσκάκης
30η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

4. Διαγόρας Σεβαστής 48 (15-3-5, 39-22)

Η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη για τον νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική Διαγόρα Σεβαστής, όμως επειδή “τρώγοντας έρχεται η όρεξη”, η ομάδα της Πιερίας “κρυφοκοιτάζει” την πρώτη θέση, στην οποία βρέθηκε για αρκετές αγωνιστικές στον πρώτο γύρο. Οι δυο ήττες σε Άρτα και Φιλιππούπολη ήταν αυτές που “γκρέμισαν” την ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου από την κορυφή και τα αντίστοιχα παιχνίδια του δευτέρου γύρου στο Βατάν, μαζί με το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ίσως είναι το “κλειδί” για το “θαύμα”. Από εκεί και πέρα, δύσκολη είναι η αποστολή στη Νέα Ιωνία ενώ στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια είναι η αναμέτρηση του φινάλε στη Φιλιππιάδα και το τοπικό ντέρμπι με τον Πιερικό.

24η αγ. Πιερικός – Διαγόρας Σεβαστής
25η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – Ολυμπιακός Βόλου
26η αγ. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Διαγόρας Σεβαστής
27η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – ΑΕ Καραϊσκάκης
28η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – Απόλλων Λάρισας
29η αγ. Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής
30η αγ. Διαγόρας Σεβαστής – Εθνικός Φιλιππιάδας

5. Νίκη Βόλου 46 (14-4-5, 33-19)

Αρκετά πίσω από την πρώτη θέση έχει μείνει η Νίκη Βόλου που θεωρητικά ελπίζει στην άνοδο, στην πράξη όμως έχει πολύ δύσκολη αποστολή με Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕ Καραϊσκάκης εκτός ενώ παίζει ακόμη με Αμβρακία εκτός και Πιερικό εντός. Στα δυο τελευταία παιχνίδια της υποδέχεται τον Διαγόρα Σεβαστής και τον Απόλλωνα Λάρισας. Η Νίκη θα πρέπει να πετύχει το απόλυτο για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

24η αγ. Αμβρακία Κωστακιών – Νίκη Βόλου
25η αγ. Νίκη Βόλου – Πιερικός
26η αγ. Ολυμπιακός Βόλου – Νίκη Βόλου
27η αγ. Νίκη Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
28η αγ. ΑΕ Καραϊσκάκης – Νίκη Βόλου
29η αγ. Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής
30η αγ. Νίκη Βόλου – Απόλλων Λάρισας

6. Πύδνα Κίτρους 44 (13-5-5, 31-14)

Στη δυσκολότερη θέση από τους έξι ανταγωνιστές για την άνοδο βρίσκεται η Πύδνα Κίτρους μιας και η απόσταση ένδεκα βαθμών από την κορυφή πολύ δύσκολα καλύπτεται στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν με τους Κιτριώτες να ποντάρουν στο ευνοϊκό πρόγραμμα για να “ροκανίσουν” τη διαφορά, όπως έγινε και στον 1ο γύρο. Το δυσκολότερο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Χατζάρα είναι αυτό με τον Τηλυκράτη την τελευταία αγωνιστική στη Λευκάδα, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη εκτός έδρας αναμετρήσεις με Εθνικό Φιλιππιάδας, Ρήγα Φεραίο και Αστέρα Πετριτή και εντός έδρας, το τοπικό ντέρμπι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τις αναμετρήσεις με Θεσπρωτό και Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας.

24η αγ. Εθνικός Φιλιππιάδας – Πύδνα Κίτρους
25η αγ. Πύδνα Κίτρους – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
26η αγ. Ρήγας Φεραίος – Πύδνα Κίτρους
27η αγ. Πύδνα Κίτρους – Θεσπρωτός
28η αγ. Αστέρας Πετριτή – Πύδνα Κίτρους
29η αγ. Πύδνα Κίτρους – Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας
30η αγ. Τηλυκράτης – Πύδνα Κίτρους

Pin It on Pinterest

Shares
Share This