Επιλογή Σελίδας

Στο πλευρό της εξυγίανσης και υπέρ του Συμεωνίδη τέθηκε ο Στέργιος Τόκας μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας υποστήριξε ότι ο Ελευθεριάδης είδε ότι θα έχανε κατά κράτος και αποφάσισε να αποχωρήσει ενώ τόνισε ότι στηρίζει τον Γραμμένο αφού ο στόχος είναι να υπάρχει εξυγίανση στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά σχολίασε: “Είναι προσωρινά τα μέτρα. Θα το φτιάσουμε μέχρι το τέρμα για τον Συμεωνίδη γιατί ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας. Θα τον στηρίξουμε για να δικαιωθεί”.

Για τον Ελευθεριάδη: “Έκανε πίσω για να μην φανεί η μεγάλη ήττα. Εμείς είχαμε τα σωματεία κοντά μας το κατάλαβε και έκανε πίσω”.

Για το Γραμμένο: “Είμαστε με την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Θέλουμε να έχουμε μέλλον. Είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίζουμε”.

Για τις εκλογές: “Θα έχουμε. Καλό θα είναι να έχουμε για να αλλάξει το ποδόσφαιρο και να μπορέσουμε να πάμε όλοι μαζί μπροστά. Κάποιοι δεν θέλουν να γίνουν αλλά πιστεύω πως θα γίνουν. Ευχής έργον είναι να το σκεφτούν καλύτερα και να τις κάνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Τέλος, σχολίασε: “Μπορεί να μην μπορούν να φύγουν αλλά όταν εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό θα αναγκαστούν ή να συμμορφωθούν ή να αλλάξουν από μόνοι τους”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This