Επιλογή Σελίδας

Με τρία γκολ σε δεκαεπτά λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕ Ποσειδών ΠΠΠ επιβλήθηκε 3-0 της ΑΕ Καρίτσας και κατέκτησε το 37ο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας, στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Α’ ΔΑΚ, μπροστά σε πάνω από 1000 θεατές. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 66′ όταν ο Χρυσόπουλος σέντραρε από αριστερά, και ο Κυρτέγος με κοντινό πλασέ έκανε έκανε το 0-1, με τον Καριτσιώτη μεσοεπιθετικό να μην πανηγυρίζει το τέρμα που σημείωσε κόντρα στην ομάδα του χωριού του. Από εκεί και πέρα τη σκυτάλη πήρε ο Καλαμπάκας ο οποίος με δυο γκολ στο 75′ και στο 82′ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Κι όμως, το πρώτο μέρος δεν προμήνυε την εύκολη επικράτηση για τον Ποσειδώνα μιας και οι φάσεις ήταν μοιρασμένες, με κυριότερες για τους νικητές ένα σουτ του Καλαμπάκα στο 20′ που έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσιλεγκερίδης και ένα ανάποδο ψαλίδι του Κυρτέγου που έφυγε άουτ στο 29′. Οι Καριτσιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 42′ αλλά ο Ταρασιάδης, μετά από μπαλιά του Παπαστεργίου, αστόχησε απελπιστικά απέναντι από τον Γκεβρέκη σε μια φάση που αν είχε ευτυχή κατάληξη ίσως η έκβαση του τελικού να ήταν διαφορετική.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα και όλες τις σημαντικές στιγμές της αναμέτρησης, στο live με το όποιο το katerinisport.gr κάλυψε λεπτό προς λεπτό τον τελικό, εδώ.

Διαιτητής ήταν ο Τάσος Ασλανίδης με βοηθούς τους Κώστα Βρούζο και Κώστα Λαφατζή, ενώ τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ντράγκαν Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Καρίτσας (Λιάγκας): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Τζιάμας, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Τρικαλόπουλος (69′ Μαυρίδης), Θ. Μητράκας (77′ Ανδρονικίδης), Μπέης, Ταρασιάδης, Δεμιρτζόγλου, Παπαστεργίου (74′ Ελισιάδης).
Ποσειδών ΠΠΠ (Παρασίδης): Γκεβρέκης, Τροΐρης, Αποστολίδης (90′ Θ. Στούμπος), Παυλίδης, Χρυσόπουλος (73′ Γκανάβας), Οικονόμου, Κυρτέγος (87′ Τσικαδέρης), Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Σδούγκας, Κατσαρός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This