Επιλογή Σελίδας

Ο Ολυμπιακός, χωρίς να συναντήσει μεγάλη δυσκολία επιβλήθηκε με 12-8 επί της Νις στη Γαλλία, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε την έβδομη νίκη του σε οκτώ αγώνες, παραμένει αήττητος και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας (καθώς έχει και μια ισοπαλία) με την Σόλνοκ,  την οποία  φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική (5/4) σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου, που δίνει την απευθείας πρόκριση στον ημιτελικό του Φάιναλ Σιξ.

Οι ερυθρόλευκοι, που έχουν σφραγίσει την πρόκρισή τους στην τελική φάση της διοργάνωσης (f6), ήθελαν μόνο νίκη απέναντι στη Νις και έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι, αφού έφτασαν εύκολα σ’ αυτήν.Οι παίκτες του Βλάχου έβαλαν τις βάσεις από τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όταν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φουντούλη κατάφεραν να προηγηθούν με 7-3.

Από εκεί και πέρα έκαναν συντήρηση δυνάμεων προσφέροντας παράλληλα και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το τελικό 12-8 δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αφού οι ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες στον παίκτη παραπάνω για να αυξήσουν κι άλλο τη διαφορά, ενώ δέχτηκαν και κάποια εύκολα γκολ.

Πλέον, εκείνο που μετρά είναι το ματς της επόμενης αγωνιστικής, στις 5/4. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Σόλνοκ και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του Φάιναλ Σιξ.

Οκτάλεπτα:1-3, 2-4, 2-1, 3-4.

Ολυμπιακός ( Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 5, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1 , Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος.

Nις: Γκαρσό, Μπασελιέ, Μουταμπά, Κάκιτς 1, Μονερέ 2, Ροτσιέτα, Χάνσεν 2, Ιζντίνσκι 2, Κούτοβιτς, Λοβερσάν, Μπρουιέρ 1, Κομέτ, Ζιλοτό.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής του Ομίλου:

Σόλνοκ – Μπρέσια 8-4
Όρβοσι – Σπαντάου 5-5
Νις – Ολυμπιακός 8-12

Βαθμολογία (8 αγώνες)

  1. Σόλνοκ 22
  2. Ολυμπιακός 22
  3. Μπρέσια 11
  4. Όρβοσι 9
  5. Σπαντάου 4
  6. Νις 0

Η επόμενη αγωνιστική (9η – 05.04.2017)
Ολυμπιακός – Σόλνοκ
Όρβοσι – Νις
Σπαντάου – Μπρέσια

Pin It on Pinterest

Shares
Share This