Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δίνουν τη θέση τους στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η δική μας ματιά παραμένει στον πρώτο όμιλο και τους Tricolores, οι οποίοι απόψε αναμένεται να έχουν εύκολη αποστολή κόντρα στο Λουξεμβούργο για την διατήρηση της πρωτιάς.

Luxembourg – France     @ Stade Josy Barthel

Ως πρωτοπόρος του πρώτου ομίλου λοιπόν, η ομάδα του Didier Deschamps μετά από 6 ακριβώς χρόνια (τελευταία τους συνάντηση στις 25 Μαρτίου 2011) φιλοξενείται από το Λουξεμβούργο σε μια -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- άνετη αναμέτρηση που θα τους διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Με αρκετά φρέσκα πρόσωπα στην αποστολή, κυρίως από τις τρεις φορμαρισμένες ομάδες της Ligue 1 (Monaco, Paris St.Germain και Lyon), o Γάλλος τεχνικός θα επιδιώξει να πάρει το μάξιμουμ των ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών σε έναν μάλλον αγώνα επίδειξης περισσότερο παρά ουσίας. Στη συντριπτική πλειοψηφία των συναντήσεων των δύο ομάδων οι Tricolores διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ αν εξαιρέσουμε τις δύο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις (στα προκριματικά του Euro 2012) οι αποψινοί φιλοξενούμενοι σκόραραν τρεις τουλάχιστον φορές.

Τι θα επιλέξουμε:
Σε ένα τέτοιον αγώνα με διαφορά ποιότητας και ρόστερ, είναι αρκετά δύσκολο να βρούμε κάποιο σημείο που να είναι ενδιαφέρον στοιχηματικά. Δεδομένου ότι η νίκη είναι αδιαμφισβήτητη για τους φιλοξενούμενους, θα πάμε σε επιλογή γκολ ποντάροντας ότι η Γαλλία θα σκοράρει άνω των τριών γκολ -με επιστροφή πονταρίσματος στην περίπτωση που σκοράρει ακριβώς τρία.
.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – World Cup 2018 Quals
21:45 Luxembourg – France France Over 3 Goals (1.60) 1-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This