Επιλογή Σελίδας

Η Cosmote TV ακολουθεί το ταξίδι των ευρωπαϊκών ομάδων έως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 από την πρώτη ημέρα, και μεταφέρει όλη τη δράση ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD.

Αυτή την εβδομάδα, από την Παρασκευή το βράδυ μέχρι και την Κυριακή, θα μεταδοθούν συνολικά 22 αγώνες live, με επίκεντρο αυτόν της Εθνικής στο Βέλγιο που διεξάγεται βράδυ Σαββάτου στις 21:45. Το σπουδαίο ματς μεταδίδεται από το Cosmote Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα και ρεπορτάζ Ανδρέα Σερεβέτα. Από τις 20:45 θα βγει η εκπομπή «European Qualifiers Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο, που θα συνεχιστεί ως post game αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Το εν λόγω, πιο δύσκολο, παιχνίδι της Εθνικής στην προσπάθεια για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 μεταδίδεται παράλληλα κι από τον ΣΚΑΪ. Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στον δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν τον Γιώργο Χ. Γεωργιάδη που θα σχολιάσει τις επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για το συγκεκριμένο ματς ενώ θα μεταδοθεί και αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξανδρου Τζιόλη στον Νίκο Σταματέλο. Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, μαζί με τον Νίκο Σταματέλο στο ρεπορτάζ της Εθνικής. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στον δρόμο για το Μουντιάλ».

Formula 1 σε μαγνητοσκόπηση στην ΕΡΤ

Η νέα εποχή της Formula 1 με τα πιο εντυπωσιακά και γρήγορα μονοθέσια αρχίζει στη Μελβούρνη με το grand prix της Αυστραλίας. Τα δοκιμαστικά, οι κατατακτήριες και ο αγώνας, live, μεταδίδονται από την Cosmote TV. Και ο αγώνας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένος την Κυριακή στις 15:00, από τις συχνότητες της ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το ert.gr. Μία ώρα νωρίτερα (στις 14:00), θα προηγηθεί η μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου. Στα μικρόφωνα, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Νίκος Κορόβηλας και Ηλίας Παπαϊωάννου. Καλεσμένοι στο στούντιο, ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός και ως «Ιαβέρης jr» και η δημοσιογράφος του Ειδικού Τύπου, Πόπη Παπαμιχαήλ.

«Traction» με Στεφανίδη

Την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 16:15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Traction», ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στο νέο, υβριδικό Toyota C-HR, μια αθλήτρια από χρυσάφι με εξαιρετικό χαρακτήρα. Ο λόγος για την Χρυσή Ολυμπιονίκη και πολύ πρόσφατα, Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κλειστού Στίβου Κατερίνα Στεφανίδη. Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπή το Tivoli που διατίθεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.6, το νέο εντυπωσιακό σχεδιαστικά Micra και η έκδοση Coupe της νέας Mercedes E-Class.

Live streaming

Σε γιορτή αναμένεται να εξελιχθεί ο αγώνας της Ηλιούπολης με τους Μακεδόνες Αξιού την Κυριακή 26/3 (17:30), που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το telesport.gr. Στην τελευταία στροφή της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών οι δύο ομάδες θέλουν να αποχαιρετήσουν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Από το telesport.gr θα μεταδοθούν το Σαββατοκύριακο και οι αγώνες του 9ου Iliadis Cup, του παγκοσμίου φήμης τουρνουά τζούντο για νέους ως 21 ετών, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU) και τα αποτελέσματα των αθλητών δίνουν πόντους στο επίσημο ranking της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Live Streaming και η Α2 μπάσκετ Ανδρών με το ματς ΑΕ Χολαργού – Αρκαδικός BC αύριο, Σάββατο στις 16:50 από το sportshero.gr ενώ το sportaltv.gr μεταδίδει την Κυριακή στις 17:00 το ματς ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Τρίτωνα για την 24η αγωνιστική του νοτίου Ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

Ε-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This