Επιλογή Σελίδας

Δε συνάντησε πρόβλημα απέναντι στον ουραγό Απόλλωνα Λιτοχώρου η Αναγέννηση Κολινδρού, κερδίζοντάς τον με 5-1 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη Κοκκινοπλιτών στους Νέους Πόρους από τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα, “έπιασε” τους “κιτρινόμαυρους” στη 13η θέση της βαθμολογίας, με 26 βαθμούς. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ενημέρωση από τον Σάββα Αχλατλή, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 16.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Τα “τσακάλια” μπήκαν πιο δυνατά και επέβαλαν το ρυθμό τους από την αρχή απέναντι στη νεανική ομάδα του Γιάννη Μυστακίδη, ανοίγοντας το σκορ στο 9′ με κεφαλιά του Μαντζουράκη έπειτα από κόρνερ του Κατσιούλα.
Στο 11′ ο Παναγιωτίδης ξέφυγε από αριστερά και έβγαλε παράλληλη σέντρα, με τη μπάλα να περνάει από όλους και να καταλήγει στον Μπατσαρά, ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2.
Στο 43′ ο Μαντζουράκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα αφού έσκασε μπροστά στον Ζικηρόπουλο κατέληξε στα δίχτυα του Απόλλωνα για να γίνει το 0-3.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν με πλασέ του Μάλα στο 63′, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Καρυοφύλλη και αδράνεια της κολινδρινής άμυνας.
Στο 69′ ο Α. Τραούδας έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά στον Μαντζουράκη, ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-4, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.
Το σκορ έκλεισε στο 72′ ο Ρομπέρτ με πλασέ, ύστερα από σέντρα του Ρενάτο από αριστερά.

Στο 35′ σουτ του Μαντζουράκη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Στίκο και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Ζικηρόπουλος, Ι. Παπαδιαμαντής (46′ Κατέλας), Κεχαγιάς, Κλιγγόπουλος, Σ. Παπαδιαμαντής, Μάλας, Ανδρεάδης, Ρομέου, Μυστακίδης (63′ Ελοράντο), Καρυοφύλλης, Λιάγκας (21′ Μάριο).
Αναγέννηση Κολινδρού: Ν. Τραούδας, Μπαντές, Μπατσαράς, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Ρενάτο, Μπουρανής (46′ Μπουλάρι), Παναγιωτίδης (46′ Ρομπέρτο), Μαντζουράκης, Κατσιούλας, Α. Τραούδας (80′ Μπαδές).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This