Επιλογή Σελίδας

Ο Αρχέλαος ηττήθηκε από την Βύσσα με 3-1 σετ, σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική του 2ου υποομίλου του Β’ ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Στο πρώτο σετ η γηπεδούχος ομάδα το κατέκτησε δύσκολα με 25-22, με τον Αρχέλαο να απαντά ισοφαρίζοντας στα σετ, καθώς κέρδισε το δεύτερο με 25-27.

Στην συνέχεια η ομάδα του Τάσου Βλασακίδη ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τα δύο επόμενα σετ, σχετικά εύκολα, με 25-18 και 25-19.

Μετά και την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής ο Αρχέλαος κρατά στα χέρια του την παραμονή του στην Α2, καθώς στην τελευταία αγωνιστική, την Τετάρτη, χρειάζεται να κατακτήσει, υποδεχόμενος τον ουραγό και υποβιβασμένο Ηρακλή, όσους πόντους καταφέρει να πάρει και ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στο Ασβεστοχώρι, όπου θα αντιμετωπίσει την Νέα Γενεά.

Τα σετ: 25-22, 25-27, 25-18, 25-19.

ΑΟ Νέας Βύσσας (Βλασακίδης): Δεβετζή, Παπαδόπούλου, Αϊνάλη Ι., Παπαστεφάνου, Σταματοπούλου, Ξανθοπούλου (λ), Μαλούκου, Σπυροπούλου, Αϊνάλη Ι.Μ., Μέλκα, Κωνσταντινίδου (λ), Λελεντζή,

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης (Καμαναντζής): Τσιουτσιούλη, Τσιγκαροπούλου, Κυπαρίσση, Καραγιώργου, Κεσεσίδου, Γεωργαντά, Μάτιου, Βουλτσίδου (λ), Δερβένη Α., Δερβένη Φ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This