Επιλογή Σελίδας

Φίλες και φίλοι, καλημέρα και καλό μήνα. Πιστή στο ραντεβού της η μηνιαία μας στήλη, μέσα από την οποία βλέπουμε τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις, για τον μήνα που μόλις θα έχει τελειώσει, όπως τις αναδείξατε εσείς μέσα από την επισκεψιμότητά σας. Ένα μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου καταρρίψαμε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Πάμε να δούμε τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις για το μήνα Μάρτιο:

10. Ο Αρχέλαος Σαββίδης Team κόβει την πίτα του για το 2017 και το Κατερίνη Sport δίνει το παρών στην εκδήλωση.

9. Στις 4 Μαρτίου η αθλήτρια του Πιερικού Αρχέλαου, Ευγενία Κωτούλα, μιλά αποκλειστικά στον Νίκο Παναγιωτόπουλο και στην εκπομπή Κατερίνη Sport Daily για τη φετινή πορεία της ομάδας της και για τον επερχόμενο αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

8. Στις 4 Μαρτίου ο Αρχέλαος Σαββίδης Team επικρατεί με 34-17 του Φαίακα Κέρκυρας, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και το Κατερίνη Sport δίνει το παρών στην αναμέτρηση και σας ενημερώνει πρώτο για την σημαντική αυτή νίκη της ομάδας της Κατερίνης.

7. Στις 20 Μαρτίου απορρίπτονται τα ασφαλιστικά μέτρα του Γιάννη Συμεωνίδη για τη μη συμμετοχή του στις εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας.

6. Στις 18 Μαρτίου ο Πιερικός Αρχέλαος νικά τον Αετό Κιλκίς στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ και προκρίνεται στον Τελικό. Το Κατερίνη Sport είναι το μοναδικό μέσο που δίνει το παρών στον Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας”.

5. Στις 10 Μαρτίου, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Γιάννης Συμεωνίδης δηλώνει ότι 40 Σωματεία υποστηρίζουν την παράταξή του στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας.

4. Στις 20 Μαρτίου διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣ Πιερίας και το Κατερίνη Sport σας ενημερώνει πρώτο για τα τελικά αποτελέσματα.

3. Στις 26 Μαρτίου ο Πιερικός Αρχέλαος στέφεται Πρωταθλητής Εφήβων της ΕΚΑΣΚΕΜ για τέταρτη συνεχόμενη φορά και το Κατερίνη Sport είναι το μοναδικό μέσο που δίνει το παρών στον Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Βέροιας “Δημήτριος Βικέλας”.

2. Στις 17 Μαρτίου η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας αποφασίζει ότι ο Γιάννης Συμεωνίδης δε μπορεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές της Ένωσης λόγω κωλύματος.

1. Στις 22 Μαρτίου ο Ποσειδώνας Πόρων Πλαταμώνα Παντελεήμωνα κατακτά το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας και το Κατερίνη Sport δίνει το παρών στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This