Επιλογή Σελίδας

Το παιχνίδι του Διαγόρα Σεβαστής με τον Ολυμπιακό Βόλου πριν από λίγες αγωνιστικές θα φάνταζε ως ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι κομβικό για τη “μάχη” της ανόδου, όμως η ήττα της ομάδας της Σεβαστής από τον Πιερικό αλλά και η ήττα των ερυθρολεύκων από την ΑΕ Καραϊσκάκης, έθεσαν εκτός στόχων τις δυο ομάδες, με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας να απέχει πλέον δέκα βαθμούς από τον Διαγόρα και επτά από τους Βολιώτες. Αυτό δε σημαίνει ότι στις τάξεις της ομάδας της Πιερίας αντιμετωπίζουν με αδιαφορία την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μιας και θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχημένη χρονιά.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος, για την αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον τιμωρημένο Γεωργίου ενώ προσανατολίζεται να μη χρησιμοποιήσει τον Μπενίσκο για να του δώσει “ανάσες”. Στα θετικά για τον νεαρό τεχνικό είναι οι επιστροφές των Δημητρουλόπουλου και Καλουσίδη που εξέτισαν τις ποινές τους στο προηγούμενο παιχνίδι.
Η βασική ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί θα γίνουν γνωστοί την Κυριακή, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών στο γήπεδο του Βατάν.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Λυμπούδης με βοηθούς τους Τσιότσο και Τοροσιάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This