Επιλογή Σελίδας

Ο Αρχέλαος Σαββίδης Team ηττήθηκε με 25-26 από την ΧΑΝΘ, στο Β’ Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Σε έναν αγώνα ο οποίος κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν και ο οποίος κρίθηκε 4” πριν τη λήξη του, η ΧΑΝΘ απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την άνοδο, αλλά και ο Αρχέλαος Σαββίδης Team ότι μπορεί να καλύψει το μειονέκτημα των έξι βαθμών με το οποίο θα ξεκινήσει τα play off και να διεκδικήσει και αυτός τις πιθανότητές του για το πολυπόθητο εισιτήριο.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Αρχέλαος Σαββίδης Team τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα συμμετέχει στους αγώνες κατάταξης, ένα μίνι πρωτάθλημα μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων, του οποίου ο πρώτος θα κερδίσει την άνοδο στην Handball Premier.

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή μέχρι και το τέλος του, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκειά του και τον Αρχέλαο Σαββίδης Team να καταφέρνει να πάρει προβάδισμα επτά τερμάτων στο ημίχρονο (12-7), χάρη στην εκπληκτική του άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους.

Η ΧΑΝΘ κατάφερε να εξανεμίσει το πλεονέκτημα αυτών των τερμάτων στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και από εκείνο το σημείο, έως και το τέλος του αγώνα, παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό φινάλε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν γκολ – γκολ και να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, με τον αγώνα να κρίνεται με ένα τέρμα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι 4” πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Κατσίκης – Στεφανίδης

Πεντάλεπτα: 2-0, 4-2, 4-4, 6-6, 9-7, 12-7 (ημ.), 14-10, 15-14, 17-17, 19-19, 22-22, 25-26.

Αρχέλαος Σαββίδης Team (Σκούφας): Κοσμίδης Β., Κοσμίδης Η., Τριανταφύλλου 4, Ξεφτέρης, Δράντζιου, Ξώνης 1, Ράπτης 4, Εγγλέζος, Ραντζέλοβιτς 4, Θυμιόπουλος 1, Χαραλαμπίδης 3, Καϊμακάμης, Ράντος.

ΧΑΝΘ (Τσολάκος): Ευαγγελόπουλος, Τσιρογιάννης 5, Ζευγαρόπουλος, Μαυροδουλάκης, Σαρηγιαννίδης 4, Παπαδόπουλος Ν. 5, Ρεμπελάκος, Δέσπος 3, Ιωαννίδης, Παπαδόπουλος Α., Στίγγας, Τσαμήτρος, Αργυρίου 4, Παπαβασίλης, Τσαγκαράκης 1, Μπαϊρλής 4.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This