Επιλογή Σελίδας

Ένα γκολ του Πετράκου στο 85′ ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του Πιερικού με τη Νίκη Βόλου, στο “Παντελής Μαγουλάς” της Νέας Ιωνίας, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΘνικής, με τους Θεσσαλούς να επικρατούν με 1-0. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα προσπάθησε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα, και για λόγους γοήτρου αλλά και για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στη μαθηματική επίτευξη της σωτηρίας, όμως δεν τα κατάφερε, με τους Νικιώτες να έχουν και δοκάρι στο 7′ με τον Ναουμίδη και να κερδίζουν δίκαια. Ο Πιερικός προσπάθησε να απειλήσει, κυρίως στο β’ μέρος, όμως ο Τζήμας όποτε χρειάστηκε ήταν παρών για την ομάδα του και κράτησε το μηδέν. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Χρήστο Θανασούλη στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 16.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ Κεφαλιά του Ναουμίδη μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα, η μπάλα όμως χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πιερικού.
28′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Πετράκος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά, έδιωξε όμως ο Σοϊλεμέζογλου.
53′ Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζήμα.
60′ Ο Πετράκος τροφοδότησε τον Κορέτα, ο οποίος έκανε ένα σουτ που πέρασε παράληλα με την εστία του Πιερικού.
68′ Κεφαλιά του Πετράκου ύστερα από φάουλ του Νικλητσιώτη από δεξιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
72′ Γυριστό σουτ του Σεχολάρι από το σημείο του πέναλτι, έπεσε και μπλόκαρε ο Τζήμας.
76′ Πλασέ του Ναουμίδη έξω από τη μικρή περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Σοϊλεμέζογλου.
79′ Σουτ του Παπαδήμα εν κινήσει, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Πιερικού.
84′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Πετράκος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Κόλα από δεξιά και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Νίκης.
89′ Σουτ του Σεχολάρι από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία ο Τζήμας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Ακριβό και Πατέτσο (Λάρισας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Παπαδήμας της Νίκης Βόλου και Λαζόπουλος του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαγεωργίου (56′ Νικλητσιώτης), Δημολιός, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Πετράκος, Χατζόγλου, Μέτσε, Κορέτα, Τσιανάκας (64′ Σκοπελίτης), Κόλα.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (22′ λ. τρ. Γαλανόπουλος), Λούγκος, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος (75′ Κοκονόζι), Λαζόπουλος (62′ Καρτσαμπάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This