Επιλογή Σελίδας

“Πλώρη” για την τιμητική τρίτη θέση στο πρωτάθλημα βάζει ο Διαγόρας Σεβαστής, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδο του Βατάν και έπιασε την ομάδα της Θεσσαλίας στη βαθμολογία, υπερέχοντας στην ισοβαθμία. Το γκολ για τον Διαγόρα πέτυχε ο Μυλωνάς στο 43′ μετά από τροφοδότηση του Κατσιαμήτα, και ήταν αρκετό για να έλθει το “τρίποντο”, το οποίο επιτεύχθηκε δίκαια απέναντι σε έναν απογοητευμένο αντίπαλο. Για το παιχνίδι υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Σπύρο Σκούφα στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 16.00-18.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
12′ Παράλληλη σέντρα του Κατσιαμήτα, ο Ντόικιτς έκοψε, ήλθε ο Καρατζάογλου να γίνει κάτοχος της μπάλας, χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει σωστά την προσπάθεια.
15′ Εκτέλεση φάουλ του Κέρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
24′ Πλασέ του Κέρι από πλάγια θέση, η μπάλα πέρασε άουτ.
43′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κατσιαμήτας έκλεψε τη μπάλα από προσπάθεια του Μασάδο να πασάρει σε συμπαίκτη του, προχώρησε, και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Μυλωνά που με κοντινό σουτ έκανε το 1-0 για τον Διαγόρα.
45’+ Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, η μπάλα έφυγε άουτ.
47′ Ο Στουρνάρας την τελευταία στιγμή έκλεψε από τον Μυλωνά που ήταν έτοιμος να “εκτελέσει” τον Κατσούλη.
49′ Ο Ευθυμιάδης επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Αλυσανδράτο, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Διαγόρα.
77′ Ο Μυλωνάς έκανε το πλασέ, δεχόμενος τη μπάλα από τον Καράμπελα, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.
90’+ Ο Καρατζάογλου επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κατσούλη, με μακρινή “λόμπα”, όμως ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού μπλόκαρε.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Λυμπούδης με βοηθούς του Τσιότσιο και Τοροσιάδη (Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τάχος, Καρατζάογλου, Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης του Διαγόρα Σεβαστής και ο Αναστασίου του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης (74′ Σαμανίδης), Δημητρίου, Τερζής, Τάχος, Δημητρουλόπουλος, Καρατζάογλου, Κατσιαμήτας (64′ Καράμπελας), Δεμηρτζόγλου (86′ Μίχος), Μυλωνάς.
Ολυμπιακός Βόλου (Κώστας Μπράτσος): Κατσούλης, Ντόικιτς, Χολέβας, Στουρνάρας, Α. Κόκας, Σταύρου, Ευθυμιάδης, Κέρι, Μασάδο (74′ Δ. Κόκας), Αναστασίου (84′ Σκανδάλης), Φλίγκος.

ω

Pin It on Pinterest

Shares
Share This