Επιλογή Σελίδας

Διαβάστε τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Διαγόρας Σεβαστής – Ολυμπιακός Βόλου, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πιερίας με 1-0, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Κώστας Μπράτσος (προπονητής Ολυμπιακού Βόλου): «Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η ομάδα μου προσπάθησε να διαχειριστεί τα δεδομένα, που γνώριζε για την αντίπαλη ομάδα.
Στο πρώτο ημίχρονο, το καταφέραμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Αποκτήσαμε τα μέτρα, που χρειαζόμασταν στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Παρόλα αυτά, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν. Δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από ένα δικό μας λάθος, χωρίς η ομάδα μας να βρίσκεται σε κατάσταση αμυντικής δυσκολίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε και θεωρώ καθοριστική φάση του Ευθυμιάδη στα πρώτα λεπτά. Ίσως εκεί να παίρναμε αυτό που μας χρειαζόταν για να αναστρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση. Όσον αφορά τα περαιτέρω στοιχεία του παιχνιδιού, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Ο αντίπαλος έκανε κάποια λάθη, τα οποία δεν εκμεταλλευτήκαμε. Παρόλα αυτά, ένα σοβαρό λάθος δικό μας, κατάφερε και το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και αυτό καθόρισε και το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η ομάδα μας δεν είχε καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε να ρίξουμε το βάρος μας εκεί. Έπρεπε να διαχειριστούμε τις απώλειες από τις τιμωρίες και κάποιους τραυματισμούς. Πιστεύω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο δυνατό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έγινε προσπάθεια και γι’ αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι παλεύουν και προσπαθούν για το καλύτερο. Αυτό που μας λείπει είναι κάτι που θα μας δώσει ώθηση να ανασυνταχθούμε.
Πιστεύω ότι αν καταφέρναμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, ίσως να μας έδινε αυτό που χρειαζόμασταν για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του Διαγόρα και στην ομάδα του. Έχουν κάνει φανταστική πορεία. Καλές γιορτές. Θα επιστρέψουμε στα σπίτια μας με σκυμμένο το κεφάλι. Είμαστε στεναχωρημένοι. Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο».

Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής Διαγόρα Σεβαστής): «Σήμερα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε μια ιστορική και καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα μπορούσε να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Έχει ένα ρόστερ με πολύ καλούς παίκτες, έχει κόσμο που ακολουθεί την ομάδα και θα τους ευχηθώ καλή συνέχεια.
Θέλω να επαινέσω την προσπάθεια των παικτών μου. Είχαμε κίνητρο, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε το λόγο που είμαστε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να πετύχουμε τη νίκη. Την περασμένη εβδομάδα, που παίξαμε εντός έδρας, οι περισσότεροι (σ.σ. παίκτες) μπήκαν να παίξουν χωρίς κίνητρο. Δεν θέλω να μειώσω την ομάδα του Πιερικού, αλλά δεν έχει καμία σχέση η απόδοση και το πάθος που βγάλανε σήμερα οι παίκτες μου συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα.
Αυτό που δουλέψαμε το βγάλαμε και στο γήπεδο. Από αδράνεια της άμυνας μας, δώσαμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να βγάλει φάση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Πετύχαμε γκολ σε καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού, έπειτα από λάθος της αντίπαλης άμυνας. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και σε αντεπίθεση να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο για το ποιοτικό και αθλητικό παιχνίδι. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Καλή τύχη στον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα του».

Ανδρέας Κόκας (ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού Βόλου): «Θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα για τη νίκη που κατάφερε να πάρει, μέσα από τα χέρια μας. Πιστεύω ότι μπήκαν λίγο καλύτερα στο παιχνίδι και ευτύχισαν να προηγηθούν στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε. Προσπάθησε μέχρι τέλους να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Χάσαμε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε. Θέλω να τονίσω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα σταματήσει εδώ, αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει. Έχουμε ξεφύγει από το στόχο μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος για το καλύτερο. Στη συνέχεια θα πάρουμε κι άλλα παιχνίδια στα πόδια μας. Συγχαρητήρια ξανά στον αντίπαλο και καλές γιορτές».

Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος (ποδοσφαιριστής Διαγόρα Σεβαστής): «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτή τη νίκη. Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Πιερικό, θέλαμε να αντιδράσουμε, παρόλο που γνωρίζαμε τη δυσκολία του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το πάθος και την ψυχή που δείξαμε στο παιχνίδι, αυτά έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η νίκη. Η ομάδα μας έχει κίνητρο σε κάθε παιχνίδι να κερδίζει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό Βόλου, που είναι μια ιστορική ομάδα. Καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλους».

πηγή: goalpost.gr-Δημήτρης Μπιτόλας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This