Επιλογή Σελίδας

Εκτός του δεύτερου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί στη Γαλλία, έμεινε η Εθνική Γυναικών, η οποία στον τελευταίο της αγώνα για την πρώτη προκριματική φάση ηττήθηκε με 1-2 από την Αλβανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε την πρόκριση στο 90ό λεπτό της αναμέτρησης, όταν με το σκορ στο 1-1, όπως είχε διαμορφωθεί με τα γκολ της Ντότσι για την Αλβανία στο 16′ και της Νάτη στο 18ο λεπτό, είδε τη Βελάι να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Πελετίδου και να σφραγίζει την πρωτιά του ομίλου για τις αντιπάλους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η Εθνική έπαιζε με 10 παίκτριες από το 49ο λεπτό της αναμέτρησης λόγω αποβολής της Γκάτσου με απευθείας κόκκινη που συνοδεύτηκε με πέναλτι υπέρ της Αλβανίας, το οποίο όμως η σκόρερ Βελάι απώλεσε. Με δέκα τελείωσε τον αγώνα και η Αλβανία, καθώς στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη η Μορίνα.

Αλβανία: Ζάνι, Πρότο (80’ Γιασάρι), Ραχμάνι, Μπαϊρακτάρι, Μορίνα, Βελάι, Χασάνι, Γκαϊνι, Φράνια (46’ Μπεγκόλι), Κρασνίκι (87’ Μεμέτοφ), Ντότσι.

Ελλάδα: Πελετίδου, Κακαμπούκη, Γκάτσου, Νάτη (58’ Κόγγουλη), Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Παπαδοπούλου, Σαρρή (70’ Κωτσάκη), Μοραΐτου (46’ Σιδηρά), Μάρκου, Γεωργίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This