Επιλογή Σελίδας

Στον Στεφ Κάρι ανήκει και φέτος η κορυφή των πωλήσεων φανελών του ΝΒΑ, καθώς είναι και πάλι ο εμπορικότερος όλων, με το αντίπαλο δέος του, Λεμπρόν Τζέιμς να ακολουθεί. Στην ένατη θέση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Με την κανονική διάρκεια του φετινού ΝΒΑ να φτάνει στο τέλος της, το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της λίγκας γνωστοποίησε την λίστα με τις εμπορικότερες εμφανίσεις της χρονιάς. Και για μία ακόμα φορά, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, μιας και ο Στεφ Κάρι κατακτά την κορυφή!

Η φανέλα του σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πούλησε περισσότερο από κάθε άλλη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον μεγάλο του αντίπαλο, σε αγωνιστικό και εμπορικό επίπεδο, Λεμπρόν Τζέιμς. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ένας άλλος παίκτης των Γουόριορς, ο Κέβιν Ντουράντ.

Πλέον, σε κάθε τι που αφορά το ΝΒΑ, θα περιλαμβάνεται και το ελληνικό στοιχείο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων, ακόμα και σε εμπορικά θέματα. Ενδεικτική η ένατη θέση του στην σχετική λίστα” και αν αναλογιστεί κανείς πως η αγορά του Μιλγουόκι δεν συγκρίνεται με ”μεγαθήρια”, όπως τη Νέας Υόρκη και το Σικάγο, το επίτευγμά του παίρνει άλλες διαστάσεις.

Στις υπόλοιπες θέσεις, αίσθηση προκαλεί η απουσία του Καρμέλο Άντονι, ενός εκ των δημοφιλέστερων και πιο επιδραστικών αθλητών του αμερικανικού μπάσκετ. Στην 10άδα των ομάδων, όπως είναι φυσικό, οι Γκόλντεν Στέιτ μονοπωλούν τις πωλήσεις και εφέτος, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς να ακολουθούν κατά πόδας.

Οι 15 παίκτες του NBA με τις περισσότερες πωλήσεις φανέλας:

 

Αναλυτικά οι ομάδες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις:

  1.  Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
  2. Κλίβελαντ Καβαλίερς
  3. Σικάγο Μπούλς
  4. Λος Άντζελες Λέικερς
  5. Νιου Γιορκ Νικς
  6. Σαν Αντόνιο Σπερς
  7. Οκλαχόμα Θάντερ
  8. Μπόστον Σέλτικς
  9. Φιλαδέλφεια Σίξερς
  10. Τορόντο Ράπτορς

Πηγή: Sport and Business

Pin It on Pinterest

Shares
Share This