Επιλογή Σελίδας

Οι επιτυχίες για τους Έλληνες αθλητές της Υπερπήδησης Εμποδίων συνεχίζονται στο εξωτερικό με αμείωτη ένταση. Τις δύο  τελευταίες εβδομάδες, ιππείς και αμαζόνες κέρδισαν πρώτες θέσεις και μετάλλια στο Toscana Tour στο Arezzo της Ιταλίας και στο διεθνή αγώνα του Lanaken στο Βέλγιο.

Στο Arezzo της Ιταλίας, μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Μελίνα Πειμανίδη, που κέρδισε έξι μετάλλια, ένα χρυσό, τρία ασημένια και δύο χάλκινα. Με τον Carnavals Wonder ήταν στην 1η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.15μ. και στη 2η θέση σε δύο αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. Με το άλλο της άλογο, την Acapulca, ήταν δεύτερη σε κατηγορία ύψους 1.20μ. και τρίτη σε δύο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.20μ.

Στον ίδιο αγώνα, δύο πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes, ενώ τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Άννα Δανάλη. Δύο με τον Prelude de la Roque σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.30μ. και ένα με τον Seattle Brecourt σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. Μία 2η θέση κέρδισε και η Μιλένα Παππά με τον Unato σε κατηγορία ύψους 1.20μ.

Στον διεθνή αγώνα του Lanaken συμμετείχε με επιτυχία, την περασμένη εβδομάδα ο Άγγελος Τουλούπης. Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο με δύο άλογά του. Με την Coco Chanell ήταν
πρώτος και με την Zita ήταν 2ος σε κατηγορίες ύψους 1.25μ. αντίστοιχα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This