Επιλογή Σελίδας

Με έναν…εμφύλιο θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις του Διαγόρα Σεβαστής εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Στις 11:00 της Μεγάλης Πέμπτης, στο γήπεδο της Σεβαστής, ο Πρόεδρος Γαβριήλ Κωνσταντινίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Σάκης Κωτσιόπουλος θα…φορέσουν τις προπονητικές φόρμες και θα κοουτσάρουν τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που θα κοντραριστούν μεταξύ τους σε δίτερμα.

Μάλιστα, το κίνητρο για τους νικητές θα είναι μεγάλο μιας και οι ηττημένοι θα…ξηλωθούν, κάνοντας το τραπέζι μετά το Πάσχα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής Γαβριήλ Κωνσταντινίδης, έχει κλείσει με συντονισμένες ενέργειες της τελευταίας στιγμής τον Γιώργο Βασιλειάδη (Tasty), ο οποίος επιστρέφει στο Διαγόρα μετά από χρόνια και θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για να την ενισχύσει στο επιθετικό κομμάτι απέναντι σε αυτή του κόουτς Κωτσιόπουλου.

Όπως είναι λογικό, αναμένεται να “πέσουν κορμιά”, συνεπώς η παρουσία διαιτητή θεωρείται επιβεβλημένη. Το δύσκολο αυτό καθήκον θα φέρει σε πέρας ο Γιώργος Θεοδοσιάδης-“Καραμέλας”, του οποίου η διαδρομή στα γήπεδα εγγυάται ότι θα μοιράσει ακριβοδίκαια ακόμα και τα “σπόρια”.

Για κάθε ενδεχόμενο, κι επειδή τα πνεύματα μπορεί να οξυνθούν (είπαμε, το έπαθλο ειναι σημαντικό), χρέη παρατηρητή του αγώνα θα εκτελέσει ο Μάκης Θεοχάρης.

Σε ρόλο scouter, αναζητώντας λαβράκια, τσιπούρες και άλλα θαλασσινά, λόγω της νηστείας, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη -σε περίπτωση που χάνει η ομάδα του Κωτσιοπουλου- για να γυρίσει το παιχνίδι, ώστε πραξικοπηματικά να χάσει η ομάδα του προέδρου…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This