Επιλογή Σελίδας

Δυο πολύτιμους βαθμούς όσον αφορά στην “κούρσα” της παραμονής άφησε ο Αιγινιακός, ο οποίος δε μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση του Πανελευσινιακού, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Football League. Ο βαθμός της ισοπαλίας διατηρεί την ομάδα της Πιερίας εκτός της επικίνδυνης ζώνης, όμως η διαφορά είναι μόλις ένας βαθμός από την 15η Καλλιθέα (πήρε νίκη 3-0 άνευ αγώνα επί του Πανθρακικού).

Ο Αιγινιακός είχε την υπεροχή και ιδιαίτερα στο α’ μέρος έχασε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γκατζολάρι στο 26′, όμως δεν κατόρθωσε να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Στο β’ μέρος, η ομάδα της Ελευσίνας “θωράκισε” τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Αιγινιακού να μην κατορθώσουν να γίνουν απειλητικοί, με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων και να αφήνει, ασφαλώς ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, σε αντίθεση με το πιερικό “συγκρότημα” που δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες με Κισσαμικό και ΑΕΛ Καλλονής.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Αιγινίου είναι αυτό της Κυριακής του Θωμά (16-04), με τα Τρίκαλα εκτός έδρας, απέναντι στον πρώην προπονητή της ομάδας της Πιερίας, Περικλή Αμανατίδη.

Το “φιλμ” του αγώνα
5′ Σουτ του Ζούρκου, η μπάλα έφυγε άουτ.
16′ Συνδυασμός Γκατζολάρι-Μπουρντουζάν όμως ο Μακρυωνίτης πρόλαβε να μπλοκάρει.
22′ Εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου από δεξιά, κεφαλιά του Μουκίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
26′ Ο Ζγκούρι σέντραρε από δεξιά, κεφαλιά του Γκατζολάρι, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μακρυωνίτη.
28′ Ο Τόλιος μπλόκαρε πριν γίνει απειλητικός ο Πρίντεμπς, σε αντιπέθεση για τους φιλοξενούμενους.
43′ Σέντρα του Ζγκούρι από δεξιά, ο Γκατζολάρι βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή πέρασε άουτ.
90′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ζούρκου, Πασαλίδης και Γιαζιτζόγλου προσπάθησαν να μπουν στην πορεία της μπάλας, χωρίς να τα καταφέρουν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κιγιντζή (Θράκης) με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθης) και Μηνιαδάκη (Καβάλας)

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Τόλιος, Ζγκούρι και Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού και οι Κωνσταντινίδης και Αρναούτογλου του Πανελευσινιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Μουκίδης (46′ Φασίδης), Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Μπουρντουζάν.
Πανελευσινιακός (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης, Κωνσταντινίδης (65′ Σταματάκης), Κρισμάρεβιτς, Αγγελούδης (60′ Κασνέτση), Πρίντεμπς, Νίασον.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This