Επιλογή Σελίδας

Με ένα μυθιστορηματικό παραλήρημα, μνημείο εξαπάτησης, διαστρέβλωσης και αθλιότητας, γεμάτο χυδαιότητες και συκοφαντίες σε βάρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο Δήμαρχος Ευρώτα επιχείρησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για τον μοναδικό υπαίτιο της ματαίωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που είχε ανατεθεί στην περιοχή του.

Επειδή ο δημόσιος διάλογος με συκοφάντες είναι περιττός, αλλά επειδή και οι συκοφαντίες δεν γίνεται να μένουν αναπάντητες, λέμε μόνο αυτό: Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 13.04.2017, και ώρα 15:06, εστάλη στην Ομοσπονδία mail με το οποίο ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο οποίο θα διέμεναν οι συμμετέχοντας με φιλοξενία του Δήμου, μας ενημέρωνε επί λέξη:

“Καλησπέρα σας. Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ευρώτα μας ενημέρωσε πως δεν αναλαμβάνει το κόστος της διαμονής των δωματίων για τη διοργάνωση. Παρακαλώ ενημερώστε μας εάν θα ισχύσουν οι κρατήσεις. Ευχαριστούμε πολύ. Με εκτίμηση, Ανδρεάκος Στέφανος”.

Κατόπιν αυτού, παύει κάθε συζήτηση, με συκοφάντες και απλά επαναφέρουμε στο προσκήνιο το ρηθέν, “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”. Το μόνο που μας απασχολεί πλέον, είναι να βρούμε έναν νέο τόπο διεξαγωγής της σημαντικής διοργάνωσης, συνεργαζόμενοι με ειλικρινείς ανθρώπους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This